Çağatay Ulusoy Amerika’ya uçtu!

Magazin

Ekran Alıntısı 2

Çağatay Ulusoy dün sabah Amerika’ya uçtu. Daha önce Temmuz ayında gideceği planlanmıştı. Netflix dizi anlaşması nedeniyle ertelenmişti. Geçtiğimiz hafta kendi ağzından Amerikan kanalı Netfix ile 2018 çalışacağını, çıkan haberlerin doğru olduğunu açıklamıştı. 2018 yılında dizi çalışmaları başlayacak ve ilk bölümü bütün dünya ülkelerinde Eylül 2018 de yayınlanacak.

Netfix’te oynayacağı dizi her ne kadar Türkçe olacaksa da İngilizcesini ilerletmesi gerekliydi. Bu nedenle hem dil eğitimi almak, hem de oyunculuk dersleri almak üzere Los Angeles’e gitti. Tahminen 2 ay kalacak ve kafasını dinleyecek.

Önceki gece yakın arkadaşları ve İçerde dizisinde birlikte oynadığı Aras Bulut İynemli ile hep birlikte Emirgan’daki Gizlikalsın’da veda gecesi düzenlediler ve eğlendiler.

Show Tv Pazar Sürprizi ekibince Atatürkhava Limanında görüntülenen Ulusoy; Sorulan sorulara, “Hem iş hem tatil” demekle yetinmiştir.

Ekran Alıntısı 1

Çağatay Ulusoy’un böyle kaçar gibi gidişine ben bir türlü anlam veremiyorum. Gözlük taktın, şapka giydin, bu yaz gününde paltonun kapşonunu da başına geçirmesi anlamsız. Sen artık dizilerindeki oyunculuğunla kendini kabul ettirmiş bir sanatçısın. Her yönünle övünebilirsin. Kendini gizlemek niye… Herkes biliyor, kabul ediyor artık dünya sanatçısı oldun. Artık kendini saklama Çağatay derim.

Sevenleri 2 ay kendisini uzaktan takip edecekler.

İyi tatiller ve iyi çalışmalar dileyelim Çağatay’a…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görüntüler, Show Tv Pazar sürprizi.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir