Bizim Hikaye Hazal Kaya’nın partneri Burak Deniz kimdir?

TV Programları

1289517_1920x1080

Hazal Kaya uzun bir aradan sonra yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor. Bir Amerikan yapımı olan “Shameless” dizisinden uyarlama olacak olan Utanmazlar adlı dizide oynayacaktı. Adı sonra yumuşatıldı, “Bizim Hikaye” oldu. Uzunca bir süre başrolde oynayacak olan erkek partneri arandı, değişik isimler ortaya atıldı. Sonunda Burak Deniz’de karar kılındı. Hazal Kaya’nın sevgilisini oynayacak olan, Jimmy Steve karakterini canlandıracaktır. Peki kimdir bu Burak Deniz.

Kısa bir araştırma yaptım. İşte Burak Deniz’in dünü, bugünü ve yarını!

20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.82 metre boyundaki oyuncu Terazi burcudur. Annesini çocukken kaybetmiştir. Bu yüzden babasıyla daha da yakınlaşıp iş hayatına erkenden atılmıştır. İş yerinde apayrı bir Murat ortaya çıkar, normalden kat kat daha ciddileşir. Tam bir profesyonel olarak hareket eder. Laubaliliğe asla gelemez. Ciddi, sorumluluk sahibi, kendisini ailesine ve işine adamış biridir.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde Sanat Tarihi bölümü mezunudur. İlk kez 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer almıştır. Ben ilk kez 2015 yılında Medcezir dizisinde seyrettim. Kaleci Aras kararekterini canlandırmış, dikkatleri üstüne çekmiştir.

Burak Deniz’in Oynadığı Diziler :

Kolej Günlüğü / Onur karakteri.

2011 Sultan / Tarık karakteri

2012 Kaçak / Burak Topçuoğlu karakteri.

2013-1014 Medcezir / Aras karakteri.

2015 Tatlı Küçük Yalancılar / Toprak karakteri.

2017 Şimdi de Bizim Aile dizisinde Hazal Kaya’nın sevgilisi Barış karakteri.

 

1244931_1920x1080

Show TV’de ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinde Hande Erçel ile başrol oynayan Burak Deniz hayranları onları Yeşilçam’ın en çok yakıştırılan çiftine, Türkan Şoray ve Kadir İnanır’a benzetiyorlarmış. Hatta fotoğraflarının kolajlarını yapmışlar, sosyal medyada bu resimleri paylaşmışlardır. Gerçekten bu benzerliğe şaşırmamak mümkün değil. İşte o kolaj:

1244931_1c60d292f73b7b08d00fa35fe99547be

Burak Deniz, etkileyici oyunculuğu ile otoriteler tarafından beğenilerek, kariyerinde yenilikleri getirecek bir düzeyi de elde etmiş oldu. 2015 yılında ‘’Tatlı Küçük Yalancılar’’ dizisinde kendisi gibi başarılı oyuncular olan Bensu Soral, Şükrü Özyıldız ile oynamıştır.

burak-deniz 1

Yakışıklı oyuncu, gür siyah saçları ve uzun kirpikleri ile dikkatleri üzerine çekmiş, geç kızlar tarafından oldukça beğenilmektedir.

Tam bir hayvan sever Burak:

Burak çocukluğundan itibaren hayvanlarla iç içe yaşamış. Evde küçük köpek, kuş,  bahçede kedi, hatta uzaylı tırtılı varmış. Burak Deniz bir söyleşisinde, “Hayvanları Sevin, en az insanlar kadar” diye mesaj vermiştir.

burak-deniz-instagram-fotog

 

Burak Deniz Aşk Hayatı :

Magazin basınında pek öne çıkmayan Burak Deniz, Büşra Develi ile Tatlı küçük Yalancılar dizisinde oynamışlar, set aralarında yakınlaşma olmuştur. Oyuncu sevgilisi Büşra Develi ile İnstagramda çıkan resimlerine bakılırsa birliktelikleri devam ediyor. Uzun zamandır oyuncu Burak Deniz’le beraber olan Develi, ilişkisi ve evlilik planlarıyla ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: “Bu yıl evlilik yılı oldu, birçok arkadaşım evlendi. Neden olmasın? Bakalım, hayırlısı…” Demiştir.

tatli-kucuk-yalancilar-blm-6-1

 

Bizim Hikaye Dizisi Barış Rolü

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz, 2017 sezonunun ses getiren yapımlarından biri olan, Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması Bizim Hikaye dizisi ile ekranlara gelerek oyunculuk çıtasını yukarı çekmiştir. Hazal Kaya gibi sevilen ve oldukça beğenilen bir oyuncu ile oynamak onun için büyük bir şans.

Bizim-Hikaye-haber-resim-19c88f37

Hazal Kaya şansına hep kendisinden 20-25 cm uzun boylu erkeklerle partner olmaktadır. Bebek yüzlü güzel kızımız Kaya, kendisi 1,60 cm.boyundadır. Adını Feriha Koydum dizisindeki Çağatay Ulusoy, 1.88 cm. A.Ş.K dizisindeki Aras Bulut İynemli 1,83 cm. Şimdi de Burak Deniz, 1,82 cm. boya sahiptir.

DGy_3ugXsAEe09E

Burak Deniz, “Bizim Hikaye” dizisinde Hazal Kaya ile iyi bir ikili olacaklarını tahmin ediyorum. Bu dizideki ‘Barış‘ karakteri olarak başarısı ile istikbali oldukça parlak gözüküyor.

Hazal Kaya’nın partneri olan Burak Deniz’i kısaca sizlere tanıtmaya çalıştım. Yakında Fox Tv ekranlarında yayına girecek olan dizilerinin uzun soluklu ve reytingi bol olmasını ve başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

2 thoughts on “Bizim Hikaye Hazal Kaya’nın partneri Burak Deniz kimdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir