Oynadığı her dizi, Sinema Filmi ve yaptığı her hareketi ile öne çıkan adam; Çağatay Ulusoy!

TV Programları

DAbnUwFWAAAGmjE

Çağatay Ulusoy; bugüne kadar oynadığı üç dizi, iki sinema filmi ile hit oldu. Ve dizi ve sinema dünyasının aranan sanatçıları arasında… Buralara çok çalışması, azmi ve de çalışmalarında kalbinin sesini dinleyerek geldi.

2011-2012 yıllarında Hazal Kaya ile 2 sezon oynadığı “Adını Feriha Koydum” dizisi ile adını duyurdu. 18 dünya ülkesinde gösterilerek, reyting rekorları kırdı. Bu dünya ülkelerinde de tanındı ve de çok sevildi.

2011 yazında oynadığı “Anadolu Kartalları” sinema filminde oynadığı Havacı Pilot Üsteğmen Ahmet Onur karakteri ile çok başarılı oldu. Sinema dünyasına merhaba dedi.

Eylül 2013 tarihinde Serenay Sarıkaya ile Medcezir dizisinde Yaman Koper karakteri ile ününe ün kattı. Haziran 2014’e kadar 2 sezon 77 bölüm devam etti.

Çağatay Ulusoy, 2015 yaz aylarında çevirdiği 2.sinema filmi “Delibal” ile inanılmaz bir başarıya imza attı. Barış Ayaz karakteri ile süper bir performans yakaladı. Delibal Sinema filmi ile 2016 Yılının En İyi Erkek Sinema Oyuncusu ödülünü aldı.

 

0c2af6f67e7611e12d26886388421a62_840

Eylül 2016 yılında tek sezon Show Tv ekranlarında gösterime giren “İçerde” dizisindeki, hem polis, hem mafya adamı Sarp Yılmaz karakteri ile başarılarına başarı kattı. Dizi neredeyse oynadığı 39 bölümde her üç kategoride reytinglerin tepesinde yer aldı.

 

catskoca yusuf-çağatay

Çağatay Ulusoy, 3.Sinema filmini de önümüzdeki Ağustos ayı içinde dünyaca ünlü güreşçimiz ‘Koca Yusuf’un hayat hikayesini beyaz perdeye aktaracak. Ben kendi adıma çok başarılı olacağını inanıyorum.

Dizi sektöründe de, dünyaya açılma zamanı gelmişti. Dünyaca ünlü Netflix adına bir Tük dizisinde oynayacak. “Karakalem – Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” adlı N.İpek Gökdel’ın romanından uyarlama olan, Yavuz Sultan Selim’in tılsımlı gömleğinin ikizini 500 yıl sonra giyerek olağanüstü güçlere sahip olacaktır! Günümüzde ‘Yavuz’ karakteri üniversite öğrencisi Çağatay Ulusoy’u seyretmek çok keyifli olacaktır.

Kazanmasını çok iyi bilen başarılı sanatçı Ulusoy, şimdi de tatil yapıyor, eğleniyor ve hayatı dolu dolu yaşamaya çalışıyor.

Geçtiğimiz Mart ayı içinde Pickup marka arazi aracı satın aldı. Rengini zevkine göre hakiye boyattı, modifiyeler yaptırdı.

,l_wJ8wnVP0Wx7Xc1YcJY2A

Çağatay Ulusoy eski bir röportajında, en büyük hayalinin bir gün tekne satın almak olduğunu söylemiştir. Deniz ve dalma tutkunu olan Ulusoy bu hayalini de gerçekleştirmiş, motoryat satın almıştır.

DEmOCZPXsAABjpm

Çağatay Ulusoy, İçerde dizisinde büyük emeği geçen yönetmen Uluç Bayraktar’ı yeni motoryat’ında ağırladığı söyleniyor.

Yakın arkadaşları ile mavi tura çıkan Ulusoy, Bozburun açıklarında tatilin tadını çıkartıyor, denizin keyfini yaşıyorlar. Çektirdiği su altı resimleri ile dikkatleri çekti. Bu sanat harikası resimleri Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

DEouJAsXcAEq_VB

Çağatay’ın yakın dostu Yağmur Kızılok’un çektiği Ulusoy’un paylaştığı yukarıdaki foto çok kısa zamanda, 351 bin tıklama ve 8848 yorum almıştır.

İşte çekilen resimlerden bazıları:

cagatay-ulus-204038HB

DEo1Nw0W0AEMTWT

cagatay-ulus-204038PM

cagatay-ulus-204134LG

Çağatay Ulusoy’un bir hobisi de okçuluk. Sahilde iyi bir okçu olduğunu gösteriyor.

DEyDAp6XkAE_mOs

İşte Çağatay Ulusoy; Oynadığı her dizi, Sinema Filmi ve yaptığı her hareketi ile öne çıkan göze batan adam. Önümüzdeki günlerde çekeceği Koca Yusuf sinema filmi ve yeni sezonda oynayacağı Netflix dizisi “Bir Delikanlının Tuhaf hikayesi” ile adı çok daha konuşulacaktır.

Takdirle karşılıyor, başarılarının devamını diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Yağmur Kızılok’un çektiği fotolar, gecce.com foto galeri sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir