Cesur ve Güzel’de Final, mutlu sonla mı olacak? Rıza ölecek mi?

TV Programları

Cesur ve Güzel 32.Bölüm (2)

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in final bölümünde Korludağ Kasabası’nda büyük fırtına kopacak. Rıza’nın Korhan’ı öldürmesi ve Sühan’ı kaçırması taşları yerinden oynatacak. Nefeslerin tutulacağı bölümde eski düşmanlar Cesur ve Tahsin, Sühan’ı kurtarmak için birlikte harekete geçecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’de, Cesur ile Sühan’ın destansı aşk masalında son perde ekranlara gelecek. Geçmiş hesaplaşmaların gölgesinde, aşkın gücüne sığınan Cesur ve Sühan’ın hikâyesi, heyecan ve duygu yüklü bir bölümle izleyicilere veda edecek. Rıza’yı oyuna getirerek sanarak onunla arasındaki hesabı sonsuza kadar kapatacağını düşünen Cesur, Rıza’nın son kozunu oynamasıyla hayatının en zor anlarını yaşayacak. Sevdiği kadının, Rıza’nın elinde olduğunu öğrenen Cesur, Sühan ve bebeklerinin büyük tehlikede olduğu gerçeğiyle zamana karşı yarışmaya başlayacak. Tansiyonun bir an bile düşmeyeceği bölümde Cesur, Sühan’ı kurtarmak için gözünü karartacak. Cesur ve Rıza arasındaki kovalamaca, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Cesur ve Sühan, mutlu sona ulaşacak mı sorusu ise unutulmaz final bölümünde cevap bulacak.

ESKİ DÜŞMANLAR AYNI TARAFTA!

Cesur ve Güzel 32.Bölüm (1)

Korhan’ın ani ölümüyle yasa boğulan Korludağ’da, oğlunu kaybetmenin acısıyla soluğu Cesur’un karşısında alacak.

Cesur ve Güzel 32.Bölüm (3)

Kızı Sühan’ın kaçırılmasıyla ikinci bir darbe alan Tahsin, sürpriz bir adım atarak eski düşmanı Cesur ile omuz omuza hareket edecek.

Cesur ve Güzel 32.Bölüm (4)

Cesur ve Güzel 32.Bölüm (5)

İkili, yaptıkları planla Rıza tehlikesine tamamen son vermek isterken, hayatı için mücadele eden Sühan’ın geleceği, büyük bir mucizeye bağlı olacak.

Cesur ve Güzel Final Kutlama (2)

Final bölümü çekimlerinin son gününde başarılarını sette pasta keserek kutlayan ve birbirleriyle vedalaşan ‘Cesur ve Güzel’ ekibi, duygusal anlar yaşadı.

Cesur ve Güzel Final Kutlama (1)

 

Fragmanlar:

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu ise Elif Usman Ergüden, Serdar Soydan ve Deniz Büyükkırlı’nın kaleme aldığı ‘Cesur ve Güzel’in unutulmaz final bölümü 22 Haziran Perşembe (bu akşam) saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.  Ay Yapım’da mutlu sonlara alıştık. Final mutlu sonla mı olcak? Rıza ölecek mi bu akşam Star Tv ekranlarında hep birlikte göreceğiz.

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir