İçerde / 38.Bölümde Celal ava giderken avlandı ve Sarp kelepçeyi taktı!

TV Programları

catsİÇERDE SARP-CELAL

İÇERDE‘de nihayet final bölüme gelindi. Haftaya son 39.bölüm final. 19 Eylül 2016 bir pazartesi akşamı Show Tv ekranlarına gelen İçerde, şimdide 19 Haziran 2017 Pazartesi akşamı ekranlara veda ediyor. Süper finalde neler olacak merakla bekliyoruz!

İÇERDE’DE BEKLENEN BÜYÜK AN GERÇEKLEŞTİ!

YILMAZ KARDEŞLER, CELAL’İ OYUNA GETİRDİ!

SARP, SONUNDA CELAL’E KELEPÇEYİ TAKTI!

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde final sahnesi nefesleri kesti. Sosyal medya mecrası Twitter’da tam üç etiketle gündeme yerleşen dizide beklenen tarihi an gerçekleşti ve Sarp, Mert’le birlikte oyuna getirdikleri Celal’e sonunda kelepçeyi taktı.

Pazartesi akşamları hayatı durduran ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde izleyicilerin tam 38 haftadır bekledikleri o tarihi an ekranlara geldi. Yılmaz Kardeşlerin birbirlerine kavuştuklarını öğrenen Celal, onlardan intikam almak üzere harekete geçti. Sarp ve Mert’e (Umut), Yeşim ve Mustafa’yı da katarak büyük bir oyun oynayan Celal, beklenmedik bir anda son ana kadar “içerde” kalan Yılmaz Kardeşlerin oyununa düştü. Bölümün final sahnesinde tüm suçlarını itiraf eden Celal, sonunda aklanan Sarp tarafından tutuklandı. Haluk Müdür ve ekibi ile annesi Füsun ve kardeşi Mert’in gözleri önünde Celal’i kelepçeleyen Sarp, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Celal’i adalete teslim edebilmek için tam bir yıl boyunca hapis yatan Sarp, hakkın yerini bulduğu anı ilk olarak bu uğurda şehit olan Yusuf Müdür’e seslenerek kutladı.

İşte, bölüme damgasını vuran unutulmaz final sahnesi:

SOSYAL MEDYADA ÜÇ AYRI ETİKETLE GÜNDEMDE!

#kardeşleriçerde etiketi üzerinden bölümle ilgili yorumların yapıldığı ‘İçerde’, dün akşam iki farklı etiketle daha sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bölümün başlamasıyla birlikte #kardeşleriçerde etiketinin zirveye yerleştiği Twitter’da izleyiciler, #davut ve #yılmazbrothers etiketleri üzerinden de yorumlarını paylaştı. Celal, Sarp ve Mert’le birlikte Davut da dün akşamın en çok konuşulan karakterlerinden biri oldu. Celal’in tutuklandığı sırada yaşananlara dışarıdan tanık olan Davut akıllarda soru işareti bırakırken, Celal’e, kardeşi Mert’le birlikte oyun oynayan Sarp’ın, “Bu gibi durumlarda ne olur biliyor musun Umut? Davut’un telefonu çalar” demesiyle Davut’un telefonunun çalması ve hattın öbür ucunda Coşkun’un olması ekran başındakilere keyifli anlar yaşattı.

 

İçerde 38.Bölüm (1)

Yusuf Müdürün yerine gelen Haluk Müdür, Sarp’ı aklamış, polis olduğunu kabul etmiştir. Bu senin hakkın Sarp diyerek, kelepçeyi Sarp’a verdi.

İçerde 38.Bölüm (2)

Sarp; “Ben bu an için bir yıl hapis yattım lan.” Diyerek keyifle kelepçeyi Celal Babanın bileklerine taktı. Bu an için Yusuf Müdür şehit oldu, dedi.

İçerde 38.Bölüm (3)

Sarp daha sonra ellerini havaya kaldırarak; ” Yusuf Müdür duy sesimi… Başardık. Paketledik kebapçıyı, dürüm yaptık, dürüm.” Diyerek avazı çıktığı kadar bağırdı.

Ekran Alıntısı 378.umut ve annesi

Bu anı Sarp’ın annesi Füsun ve kardeşi Umut gururla seyrettiler.

Ekran Alıntısı38 bl.final

Ve Sarp’ın ahdini yerine getirmenin huzuru ile 38.bölüm sona erdi.

 

İşte, Sarp ve Mert’in Celal’i oyuna getirdiği anlar:

Bölümde Eylem’in, Mert’le ilgili gerçekleri öğrendiği anlar ise izleyicileri derinden etkiledi.

İşte, Mert’in Eylem’in karşısına Umut olarak çıktığı an:

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümü;

DCMQVvjWAAAqAD6

AB’de 10,31 izlenme oranı (rating), 28,10 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 9,89 izlenme oranı (rating), 26,12 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. #kardeşleriçerde etiketi ise 78.571 tweet atılırken, Twitter’ın Türkiye gündeminde 8 saat 5 dakika, dünyada ise 2 saat 15 dakika TT listesinde kaldı.

“CELAL ALDI UMUT’U!”

‘İçerde’nin büyük finalinden yayınlanan ilk sahne ekran başındakileri şoke etti. Gözyaşları içinde eve gelen Eylem’in, “Umut’u aldılar. Celal aldı Umut’u” sözleri akıllarda soru işareti yaratırken, “Celal öldü” diyen Barış ise büyük merak uyandırdı.

İşte, büyük finalden ilk sahne:

38.Bölümü tüm İçerde izleyicileri gibi, ben de keyifle izledim. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli başarılı performansları ile yine göz doldurdular.

‘İçerde’nin sürprizlerle dolu unutulmaz büyük finali 19 Haziran Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Dileyelim, İçerde’nin final bölümü mutlu sonla bitsin iyiler ölmesin.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir