Vatanım Sensin / Asıl vatan haini Tevfik köşeye sıkışır ve Azize’yi kaçırır!

TV Programları

fragman224563

 

03 Medya’nın yapımcısı olduğu “Vatanım Sensin” bütün heyecanı ile Kanal D ekranlarında devam ediyor.

Cevdet artık vatan haini olmadığını karısı Azize biliyordur. Köy katliamından sonra Azize Cevdet’in hayatını kurtarmıştır. Yunan Albay Stavro’yu sırtından vurmuş ve öldürmüştür. Kocasının ağzından ne olduğunu, vatanı için neler yaptığını öğrenmiştir.

Güçlü oyuncu kadrosu :Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Senan Kara (Veronika), Baki Davrak (Vasili), Şebnem Hassanisoughi (Eftelya), Celile Toyon (Hasibe), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Kubilay Aka (Ali Kemal), Hakan Salınmış (Eşref), Aslı Omağ (Marika), Mert Denizmen (Yinon), Yasemin Szawlowski (Eleni), Emre Şen (Hacimihalis), Yiğit Çelebi (Mustafa Saim) ve Okan Yalabık (William Hamilton) yer alıyor.

Geçen bölüm tahtacı köyü katliamını kuvvacılara yüklemek isteyen Tevfik, kurduğu tuzağa düşer. Köyden sağ kurtulan küçük Salih her şeyi görmüştür. Annesini, dayısını Tevfik öldürmüştür. Ali Kemal, küçük Salih ile Tevfik’e bir oyun oynar. Tevfik’in hain olduğu herkesin gözü önünde ortaya çıkar. Halk linç etmek için üstüne yürür.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Maskesi düşen Tevfik, yenilgiyi kolay kolay kabullenmez; kızgın ahalinin elinden Azize’yi esir alarak kurtulur ve Eşref Paşa’nın hakiki vasiyetini Vasili’ye verir.

59253d674967833a280b5b8e

Cevdet’in casus olduğunu ispatlayan bu vasiyet, Tevfik’in Londra bileti olacaktır. Cevdet, Tevfik’in elindeki bu kozdan bihaberken, Tevfik’in de hiç hesaba katmadığı bir şey vardır.

Yunan Ordusu’ndaki hainin kim olduğunu çözmeye çalışan Vasili, bir yandan da taarruz için son hazırlıkları yapar.

mqdefault

Cevdet’in eline Ankara’ya istihbarat verebilmesi için beklenmedik bir fırsat geçer. Anadolu’nun işgalinin önlenmesi, bu fırsatın iyi değerlendirilmesine bağlıdır.

vatanim-sensin-29-bolumde-tevfik-azize-yi-oldurecek-mi--9188944

Maskesi düşen Tevfik, linç girişiminden kurtulabilmek için Azize’yi kullanıyor; İngiltere’ye kaçabilmek adına Yunan Ordusu ile iş birliği yapıyor!

Ali Kemal ile Leon arasındaki kavgayı Hilal önlemeye çalışır.

59259ca67af50a2050ab3714

Vatanım Sensin, heyecan dolu tekrarsız yeni bölümüyle 25 Mayıs Perşembe saat:20.00’de Kanal D ekranlarında.

https://www.youtube.com/watch?v=8PHeuVbY2ec

https://www.youtube.com/watch?v=_vq7AC9cWxU

https://www.youtube.com/watch?v=jfByc9FBpcc

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir