Çağatay Ulusoy, İçerde ile efsane oldu!

TV Programları

Ekran AlıntısıİÇERDE 35.FN2

Çağatay Ulusoy; her yaptığı ile, her dizisi ile önde olan bir oyuncumuz. Sosyal Medyada en çok konuşulan sanatçı. Tip onda, karizma onda, en önemlisi oyunculuk onda. Şu günlerde İÇERDE dizisindeki süper üstü oyunculuğu ile kasıp kavuruyor. Geçen hafta 34.bölüm finalinde baba dediği Yusuf Müdüre sarılıp ağlaması görülmeye değerdi. Hem yaşıyor, hem de yaşatıyor. O artık efsane oldu.

Çağatay Ulusoy Sosyal Medyayı aslında pek sık kullanmıyor. Ama arada bir resim koyuyor.

Önceki gün Instagram hesabından paylaştığı gözlüklü resmi yine tıklanma rekoru kırmış, çok kısa zamanda 400 binin üstünde tıklanmış, 13 bine yakın yorum almıştır. Instagram hesabında 2 milyon takipçisi var. Sadece ülkemizden değil, dünyanın her ülkesinden tıklanmış ve yorumlar yapılmış. Bir oyuncu için paradan daha önemlisi bu sevgi ve ilgi olsa gerek. Para nasıl olsa arkadan geliyor.

İçte buram buram karizma kokan o resim:

DAbnUwFWAAAGmjE

Digılup MTM sosyal medya ölçümlerine göre, 12-18 Mayıs 2017 Tarihleri arasında Sosyal Medyada haftanın en çok konuşulan erkek oyuncuları arasında ilk sırada bulunuyor.

DAQoWBzUIAAFJiX

Çağatay Ulusoy, İçerde dizisindeki performansı ile göz dolduruyor. Milyonlarca takipçisi haliyle onu ilk sıralara çıkartıyor.

 

DAfhgnjXUAAEggM

Somera ölçümlerine göre dizisi İçerde % 43,19 ile ilk sırada gözüküyor. Dün akşam ekranlara gelen dizinin 35.bölümü ile icerdeyizabi dediler.

Çağatay Ulusoy, İçerde dizisi ile efsane oldu. Bu yaz Taff Pictures ile çekeceği sinema filmi ile yeni başarılara imza atacak! Çok yakında sınırlarımızı aşacak, onu Hollywood’ta görürsek şaşırmayalım. En azından ben onun hamurunda oyunculuk mayasını görüyorum. Oynadıkça kendisini aşıyor.

Hadi Çağatay yolun açık olsun.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir