Çağatay Ulusoy’dan bu yaz sinema filmi yok!

Sinema

18 Mayıs ’14

Kategori
Sinema
Çağatay Ulusoy’dan bu yaz sinema filmi yok!

Medcezir dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy’dan sevenleri bu yaz bir sinema filmi bekliyordu.

Bu film için Özcan Deniz kendisine teklif yapmış. Günaydın gazetesinden Öner Öngün’ün haberine göre, Çağatay Ulusoy maalesef bu teklifi kabul etmemiş.

Özcan Deniz senaryosunu kendisin yazdığı, bu yaz çekeceği sinema filmi için güçlü bir erkek karakter olarak, Çağatay Ulusoy’u düşünmüş. Senaryo ve yönetmenliği kendisinin yapacağı bu filmde ses getirecek bir erkek oyuncu düşünmüş olmalı ki, Çağatay Ulusoy’u teklif götürmüş.

Bu yaz Medcezir dizi çekimlerinden çok yorulmuş olmalı ki, tatil planlarını önceden Serenay Sarıkaya ile yapmıştı. Önce Amerika’da oyunculuk üzerine kısa bir eğitim alacak olan ikili, sonra da Meksika sahillerinde 12 günlük bir tatil yapacaklardı.

Bu tatil nedene ile, Özcan Deniz’in teklifini, “Tatile çıkacağım, bu yaz film çekmeyi düşünmüyorum” yanıtını vermiş. Özcan Deniz de Çağatay’ın yanıtı üzerine büyük şaşkınlık yaşamış.

Genç oyuncunun bu cazip teklifini geri çevirmesini sinirlenen Özcan Deniz, çevresine “Pişman oldum, keşke ona hiç teklif götürmeseydim” diye dert yanmış.

Keşke Çağatay Ulusoy, bu tatil arasına bu veya başka bir film sıkıştırabilseydi. Sevenleri ve de fanları ondan ısrarla bir film bekliyorlar. Zira “Anadolu Kartalları” filmindeki Üsteğmen Ahmet Onur rolünü bayılmışlardı.

Çağatay Ulusoy için ileri bir zamana diyelim. Eylül ayında Medcezir’in ikinci sezonu başlayacağına göre, 2015 yazına inşallah.

Şayet Çağatay Ulusoy, Deniz’in teklifini kabul etseydi, her ikisi için süper olurdu. İzleyicinin de Çağatay özlemi biterdi.

Hayırlısı ne ise, o olsun diyelim. Çağatay ile Serenay’a gönüllerince bir yaz tatili dileyelim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir