Medcezir / 35.Bölümde neler olacak?

TV Programları

Star Tv.in fenomen dizisi “Medcezir” dün akşam Soma Maden kazası acı olayı ve bunun için ilan edilen üç günlük ülke genelindeki yas nedeniyle 35.bölümü yayınlanmamıştı. Bunun yerine geçen 34.Bölüm tekrarlandı.

Geçen bölümde, Mira büyük bir cesaret örneği göstermiş, sevgilisi Yaman’ı kurtarma uğruna Tan’ın yanına tekneye gitmişti. Tan, bir elinde tabanca Yaman’ı öldürme tehdidi yaparak, istediği Mira’yı yanına getirmeyi başardı. Tan, önce onu vuracağım, sonra da kendini öldüreceğini söylemişti. Mira, Tan’a yalvarmış, bırak onu kimseye zarar gelmesin. Tan; “Senden tek bir şey istiyorum, bu ancak o zaman bir kavuşma olucak.”  Mira, ne istersen yaparım. Tan; “Lütfen Mira, öp beni.” Yaman; “Hayır” diye haykırır. Tan, “Bana sevgilin olduğunu hissettir, dudakların dudaklarıma bir kere değsin, öp beni.” Mira, Yaman’ı kurtarma pahasına, kendisini öpmesini izin verir. Tan öper, bu öpücüğün arkasından deniz polisinin tabancaları parlar, yere düşer, son sözleri; “Beni hiç unutmayacaksın.” Olur. Mira Yaman’ına koşar, onu kamaradan çıkartır. İkisi de yıkılmıştır.

Ekran Alıntısı.PNG 35.11

Mira, bu olayın etkisinden çabuk kurtulamaz. Faruk Bey ve Sude Hanım, son olaylardan sonra kızlarına daha güvenli ve korunaklı bir hayat kurma konusunda ortak noktada buluşurlar. Mira bir süre uzaklaştırılmalıdır.

Ekran Alıntısı.PNG 35.6

Mira, bütün bu olayların üstüne annesi ile Kenan’ın ilişkisini gözleriyle görür ve öğrenir. Hırsla bulduğu taşı pencere camına fırlatır. Sude ve Kenan neye uğradıklarını şaşırırlar.

Ekran Alıntısı 35.1

Bu çarpık ilişki Mira’yı yıkmıştır. Günlerce kendine gelemez. Yaman, bir gariplik olduğunu farkındadır. Sahilde Mira’yı sakinleştirmeye çalışır. Mira; “Yaman ben gidiyorum galiba” diyerek sağlığından endişesini belirtir. Yaman, önce bir şey anlamaz, Sude Hanım ile ağabeyi Kenan’ın ilişkisini Mira’dan duyduktan sonra kahrolur.

Ekran Alıntısı 35.3

Yaman, ağabeyi Kenan’a gider. Çok da sinirlidir. “Ulan ben sana dedim, dimi… Uçkuruna sahip çık dedim, sonunda benim canım yanacak dedim.” Der. Sağlı sollu, yumruklarını Kenan’ın çenesinde patlatır.

Ekran Alıntısı 35.2

Kenan, yaptığını biliyor, suçludur. Yaman’ın yumruklarına cevap vermez. Yaman bu yumruklarla öfkesini alabil dimi? Herhalde aralarında ilişki bozulacaktır.

Ekran Alıntısı.PNG 35.8

Anneler günü için A.Ş.K vakfı tarafından düzenlenen geleneksel piknik etkinliğinin ilişkiler üzerine olumlu, olumsuz etkileri olur. Bütün Altınkoy sakinlerini bir araya getiren herkes piknik oldukça güzel geçer.

Ekran Alıntısı 35.4

Diziye yeni giren Sinan (Berk Erçer), Ender Hanım ile keyifli bir sohbete dalar, gülücükler saçar. Bu samimi sohbeti gören Selim Bey, karısını Sinan’dan kıskanır.

Ekran Alıntısı.PNG 35.9

Ada, annesi Reyhan Hanı ile konuşur, Reyhan Hanım niye Londra’dan döndüğünü sorara. Ada, “Burada koskoca imparatorluğun varislerinden biriyim, niye dönmeyeyim.”  Diye cevap verir.

Ekran Alıntısı 35.7

Nadir Beyin arabası kundaklanır, arabadan canını zor kurtarır. Ölümden dönmüştür, perişandır. Gözyaşlarını tutamaz. Bu sahne geçmişte yanan arabada çok sevdiği birini kaybetmenin görüntüleri de olabilir. Nadir Bey, “Sonunda hesaplaşacağız.” Diyerek birilerine gönderme yapar.

Ekran Alıntısı 35.5

Mira (Serenay Sarıkaya) ile Yaman’ın (Çağatay Ulusoy) arasını, Kenan’ın bu kötü ilişkisi bozmuştur.  Düzelmesi zaman alacak gibi gözüküyor.

23 Mayıs akşamı, saat:20.00 Star Tv.de ekranlara gelecek olan Medcezir’in 35.bölümü gene nefesleri kesecek gibi gözüküyor.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten dizifilm.com’dan ve tarafımdan fragmandan alınmıştır

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir