Kara Sevda / Emir köşeye sıkışıyor!

TV Programları

 Kara Sevda 68.Bölüm (2)

Kemal ve Nihan, Asu’nun peşinde!

Emir köşeye sıkışıyor!

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde Kemal ve Emir (Kaan Urgancıoğlu) arasındaki büyük savaşta, Galip Kozcuoğlu’nun hapse girmesiyle Kemal, en büyük zaferlerinden birini kazanacak. Sıra Asu’ya gelirken, Emir de köşeye sıkışacak.

Kemal (Burak Özçivit) ve Nihan (Neslihan Atagül), Galip Kozcuoğlu’nun tüm kirli oyunlarını ortaya çıkarmanın verdiği cesaretle Asu ve Emir’in de suçlarını kanıtlamak için harekete geçecek. Babası Galip’in tutuklanması, Emir için en büyük darbelerden biri olurken, Kemal’in ise zaferine dönüşecek.

Kara Sevda 68.Bölüm (3)

Gücünü kaybeden ve babasından sonra sıranın kardeşi Asu ile kendisine geleceğini düşünen Emir, şirketini ve nüfuzunu kurtarmak için harekete geçecek.

Kara Sevda 68.Bölüm (1)

Ancak bu sefer işi hiç de kolay olmayacak. Asu’nun suçlarını kanıtlamak için delillerin peşine düşen Mercan, Nihan’ı oyun dışı bırakarak Kemal’le iş birliği yapacak. Kemal ve Mercan, Asu’yu tuzağa düşürmek için birlikte adım atarken, Nihan ise beklenmedik bir ittifakla bu planın dışında kalmayacak. Kemal’le boşanan Asu, köşeye sıkışırken, Emir’in etrafındaki çember ise iyice daralacak. Kozcuoğlu Kardeşlerin bu güçlü hamle karşısında ne yapacakları büyük merak ve heyecanla beklenecek.

Leyla ve Ayhan’ın evliliği, aşkın gücünü hatırlatacak!

Kara Sevda 68.Bölüm (5)

Leyla’nın (Zerrin Tekindor) vurulmasıyla onu kaybetme tehlikesiyle yüz yüze gelen Ayhan, bir an bile beklemeden Leyla ile bir yuva kurmak için harekete geçecek. Atlattıkları nice badireden sonra Leyla ile Ayhan’ın (Kerem Alışık) düğünü, başta Kemal ve Nihan olmak üzere herkes için bir nefes olacak.

Kara Sevda 68.Bölüm (6)

Düğüne kızları Deniz ile birlikte bir aile olarak katılan Kemal ve Nihan, mutlu olacakları günlerin çok yakında olduğunu hissedecek.

Kara Sevda 68.Bölüm (4)

Renkli düğün sahnesi, ekran başındakilere de keyifli anlar yaşatacak.

Kara Sevda 68.Bölüm (7)

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği ‘Kara Sevda’, 10 Mayıs Çarşamba (bu akşam) saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Fragmanlar:

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir