Çağatay Ulusoy sevgisi bütün dünyaya yayılıyor!

Magazin

C_VTSazXoAEMlCq

Çağatay Ulusoy sevgisi, hem ülkemizde hem de dünyanın onlarca ülkesine yayılıyor, çığ gibi de büyüyor. Çünkü o son 6 yılda başarılarıyla, oynadığı dizlerde ve sinema filmlerinde başarılı bir oyuncu olarak kendisini gösterdi ve çok sevildi.

Gün yok ki, onu sosyal medyada bir haberde görmeyelim. Şimdilerde de Latin Amerika ülkelerinde oynayan eski dizileriyle (Adını Feriha KoydumMedcezir) beğeni kazanıyor ve çok seviliyor.

Onu Latin Amerika ülkelerine çağırıyorlar. Twitter da gördüm. “Çağatay Latin Amerika Seni Bekliyor” diye yayınlanmış bir tweet görülüyor.

 

C_Uu_6-XoAAD0yb

Aynı şekilde Bulgaristan’daki sevenleri de onu; “Çağatay Bulgaristan seni bekliyor” diyerek ülkelerine çağırıyorlar.

C_Ud5OgXUAATpWU

Ulusoy’u Latin Amerika Ülkeleri yanında, Orta Doğu , Arap ülkeleri, Balkan Ülkeleri, Pakistan ve Hindistan’da binlerce seveni var.

Şu günlerde Show Tv‘de oynayan “İçerde” dizisi de zirvede yer alıyor. Mert’in çocukluğu Umut’u oynayan Emir Dinçer tam bir Çağatay Ulusoy hayranı. Sarp’ın çocukluğunu oynayan Çağan Efe Ak da öyle… Küçük Emir, Çağatay Ulusoy’un kucağında görülüyor.

C_VbNl9WsAIYo0K

‘İçerde’ dizisindeki rol arkadaşları ve set ekibi Çağatay’ı çok seviyor. Ulusoy, rol arkadaşları ve set çalışanları ile görülüyor.

C_VaWokXcAEBEDV

Bir oyuncuya bu kadar sevgi ve ilgi olunca, o da oyunculuğun hakkını fazlasıyla veriyor, her yeni dizi ve filmde çıtasını yukarı doğru yükseltiyor. Ödüller de peşinden geliyor. 16 Mayıs Akşamı Türkiye Gençlik Ödül töreninde “Delibal” sinema filmi ile kazandığı 2016’nın “En İyi Erkek Sinema Filmi Oyuncusu” ödülünü alacaktır.

Çağatay Ulusoy sevgisi bütün dünyada ve ülkemizde devam ediyor.

Bu yaz oynayacağı yeni sinema filminde bambaşka bir karakterde Çağatay karşınızda olacak!

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir