Kara Sevda’da Çember daralıyor, Emir köşeye sıkışacak!

TV Programları

Kara Sevda 67_4

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Kemal ve Nihan, Kozcuoğlu’nu çökertecek en büyük kozun peşine düşecek.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde Kemal ve Emir arasındaki amansız savaş, Leyla’nın Galip’in kirli sırlarının peşinden gitmesiyle yeni bir boyut kazanacak. Artık Emir’in her şeyi yapabileceğini bilen Kemal ve Nihan, Kozcuoğlu’nu çökertmek için çok büyük bir fırsat ele geçirecek.

Leyla’nın vurulmasının ardındaki izlerin peşine düşen Kemal’in ulaştığı ipuçları, Emir’i iyice köşeye sıkıştıracak. Kozcuoğlu’nun çevresindeki çember daraldıkça, Kemal ve Nihan mutluluğa adım adım yaklaşmaya devam edecekler.

Kara Sevda 67_1

Leyla’nın Yaşam Mücadelesi :

Kara Sevda 67_2

Okuldaki çocukları hasta eden sebebi bulmak isterken, Galip’in yıllar önceki kirli işlerini açığa çıkaran Leyla’nın yaşam mücadelesi herkesi perişan edecek. Leyla’ya olan aşkıyla yeniden doğan Ayhan’ın acılı anları yürekleri sızlatacak.

Kara Sevda 67_3

Leyla’nın öcünü almak için intikam yemini eden Ayhan’dan önce suçlulara ulaşmak isteyen Kemal’e hiç beklenmedik birinden destek gelecek.

Kara Sevda 67_6

 

Kara Sevda 67. Bölüm Fragmanları:

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda’nın yeni bölümü 3 Mayıs Çarşamba (bu akşam) saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir