Bu Şehir Arkandan Gelecek / Şahin, oğlu Ali için yıllar sonra ringe çıkıyor!

TV Programları

BŞAG 16.Bölüm (4)

Ay Yapım imzalı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Şahin, oğlu Ali’yi Aydemir ve Gülce’nin elinden kurtarmak için ringe çıkacak. Geçmişte ‘Şampiyon’ lakabıyla ringin tozunu attıran Şahin’i çetin bir karşılaşma bekleyecek.

Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Şahin, oğlu Ali’nin özgürlüğüne kavuşması için harekete geçecek. Ali’nin, Aydemir ve Gülce’yle olan anlaşmasının iptali için Aydemir ile karşı karşıya gelen Şahin, beklenmedik bir teklifle karşılaşacak.

BŞAG 16.Bölüm (6)

Aydemir, Şahin’den kendisinden genç birisiyle kuralsız dövüşmesini isteyecek. Şahin bu teklifi gözü kapalı kabul etse de Nesrin’in “Evliliği unut” resti onu ikinci kez sevdiği kadını kaybetmenin eşiğine getirecek.

BŞAG 16.Bölüm (3)

Beklenmedik bir anda tüm bu yaşananları öğrenen Ali ise babasını kurtarmak için çabalayacak. Tansiyonun yükseleceği bölümde Ali, babasına yetişecek mi sorusunun cevabı yanıt bulacak.

“Üçümüz çok güzel bir aile olacağız”

Ali’nin hayatı Gülce ile aralarındaki anlaşma yüzünden her geçen gün zorlaşırken,

BŞAG 16.Bölüm (7)

Derin ise annesi Belgin’in uyanmasıyla birlikte onunla yüzleşecek. Yeni bir fırtınayla savrulan Ali ve Derin’in baş başa kaldığı romantik anlar ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatacak. Ali ve Derin, kısa süreliğine de olsa her şeyi unutup bir aile olmanın hayalini kuracak.

BŞAG 16.Bölüm (2)

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in heyecan dolu yeni bölümünde Ali, Gülce’den kurtulabilecek mi, Belgin, geçmişte Ali’nin evini kundaklattığı gerçeğini itiraf edecek mi, Şahin maçı kazanabilecek mi gibi sorular cevap bulacak.

BŞAG 16.Bölüm (1)

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=duhp8e0P-WE

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümü 3 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da Atv’de ekranlara gelecek. 

 

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir