Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’ya Kerem Çatay’dan uyarı,

Magazin

19 Kasım ’13

Kategori
Magazin
Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’ya  Kerem Çatay’dan uyarı,

Medcezir”  dizisinin yapımcısı Kerem Çatay, başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya veÇağatay Ulusoy’u özel hayatlarına dikkat etmeleri konusunda uyarmış.

Dizifilm.com’un haberine göre; Oyuncuların son günlerde özel hayatlarıyla gündeme gelmesinden rahatsız olan Ay Yapım patronu Kerem Çatay, Serenay ve Çağatay’ı “Dizi çok iyi gidiyor, ancak istediğimiz reytinge ulaşamadık. “Özel hayatınıza dikkat edin. Hiçbir gazete veya televizyona açıklama yapmayın” diye uyarmış.

Serenay Sarıkaya, evli işadamı Murat Süğlüm’le yaşadığı ilişkiyle, Çağatay Ulusoy’sa gazetecileri tehdit etmesiyle gündeme gelmişti. Yapımcı Kerem Çatay oyuncuların setteki peformansları için Çağatay’ı ve Serenay’ı teşekkür etmiş. İki oyuncunun, iyi performansı sayesinde dizide çoğu sahneleri, tek seferde çekiliyormuş.

Önceki blog yazılarımda hep bu konu üzerinde durmuş, Çağatay Ulusoy’a uyarılarda bulunmuştum. 4 Kasım tarihli “Ah Çağatay Ulusoy, yine mi sansasyonel haberler” başlıklı blog yazımda anlatmıştım ve uyarmıştım. O yazımda 02 Ağustos tarihli, “Çağatay Ulusoy, aşk zamanı değil iş zamanı” başlıklı blog yazımı da eklemiştim. Okuyanlar hatırlayacaktır. O yazımda aynen şunu yazmışım. “Burada belirtmek isterim ki, Ay Yapım’ın sayın yapımcısı Kerem Çatay ve yönetmen Ali Bilgin’e de iş düşüyor. Bu tür olmayan ilişkilerin (Şimdi olan) reklam konusu yapılmasını izin vermemeleri gerekir”  demişim.

Bravo Kerem Çatay, üstüne düşen görevi yaptınız. Bu konuda size teşekkür ederim. Gerekli uyarıları yapmışsınız. Zira onların özel hayatları ile ilgili bu tür haberler, öncelikle oyuncuların kendilerini, sevenlerini ve çalıştıkları firmaya da ve de diziye de zarar vermektedir.

Star Tv.de çok güzel bir reyting yakalayan “Medcezir” bence “Yılın Dizisi” adayı. Bu nedenle bu uyarı tam zamanında ve yerinde olmuştur. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya şımarmadan, özel hayatlarına daha da dikkat etmeliler. Hep söylüyorum, hakikaten uyumları on numara. Başarılılar, bu başarıda ötürü her ikisini de buradan tekrar tebrik ederim.

Sözlerimi iki anlamlı atasözüyle bitirmek istiyorum. “Yürük at, yemini kendi arttırır” – “Her koyun kendi bacağından asılır”

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir