İçerde / Şok.. şok… Melek öldü ve diziden ayrıldı!

TV Programları

 

Ekran Alıntısı30,15

Ay Yapım’ın fenomen dizisi İçerde’nin 31.Bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Sarp, annesi Füsun’un evine geliyor, elindeki anahtarları düşürecek kadar perişan. ağlayarak; “Anne Melek öldü… Kollarımda öldü,hiç bir şey yapamadım.” Diyor.

Şayet senaristler yine ters köşe yapmadılarsa Melek’in ölmesi demek finale 9 bölüm kala diziden erken ayrılması demektir. Şayet bu bir ters köşe ise çok büyük bir oyun. Celal Baba kızı Melek’in hayatı pahasına çok büyük bir komplo yapmış olabilir. Sırf Melek, Sarp ile Mert’in kardeş olduklarını söylememesi için, ağır yaralanmayı fırsat bilip onu özel tedaviye aldırıp, öldü gösterebilir. Hatta daha da ileri giderek sahte cenaze töreni yaptırıyor. Polis Musa’nın yanındaki adamın yakasında cenaze merasimlerinde takılan Melek’in resmi gözüküyor. Haa… bilemem, gerçekten ölmüş, gerçek bir cenaze töreni de olabilir.

Diğer taraftan geçen bölüm sonunda yayınlanan Sneak Peek fragmanda Füsun’un Mert’in Celal’in adamı olduğunu öğrenmiş ve yüzüne söylemişti. Sen sokaklardan kurtarmış, sen Celal’in adamısın, Mert’i dinlemez; Hadi git… Bir daha da kapıma gelme… demiş kapıyı yüzene kapatmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=ewE7DXyRXrE

Bu da demek ki Mert’in polis olamadığı ortaya çıkmış, Yusuf Müdür de öğrenmiştir. Bu da şu  demektir, Mert polislikten atılacaktır.

1770900-x4FhMj

Melek şayet gerçekten öldü ise, Sarp tekrar alenen polisliğe dönecektir. Bundan sonraki bölümlerde Organizede ekipte diğer polislerle birlikte çalışacaktır.

Ekran Alıntısı İÇ30.17

Komiser Sema ile son bölümlerde bir yakınlaşma olabilir. Şayet olaylar dizide böyle gelişir Komiser Sema (Duygu Sarışın) ile Sarp (Çağatay Ulusoy) arasında bir aşk başlar ise, söylentiler gerçekleşecek, gerçekten de Senaristler Çağatay Ulusoy’a bir kıyak yapmış olacaklar. Bunun adı da “Senarist jesti” olacak!

Ekran AlıntısıİÇ.30.19

Geçen yazımda, (Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın aşkı ‘İçerde’ dizisine çomak soktu!) Blog yazımda kabul edemediğim olay gerçekleşecek mi? Şayet dizide olaylar böyle gerçekleşirse; Çağatay Ulusoy beni iyece şaşırtacaktır.

Bütün bu olup bitenleri, önümüzdeki hafta, 24 Nisan Pazartesi akşamı 31.Bölümde Show Tv ekranlarında seyredeceğiz.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir