“Ölene Kadar” Bu akşam Final! Çok yazık oldu!

TV Programları

9_d

Tims Production’un (Timur Savcı) yapımcısı olduğu ‘Ölene Kadar’ın bu akşam 13.bölümünde erken final yapıyor. Bu güzelim dizi yazık oldu. Resmen reyting kurbanı oldu. Oysa devam edebilirdi. Ancak yayıncı kuruluşlar, reytingi düşük olan, kendisine gelir getirmeyen dizileri, yayınına son veriyorlar. Ve Atv “Ölene Kadar” dizisinin final bileti kesti.

Bu erken finalde; Dağhan’ın intikam öyküsü nasıl bitecek?

“Kahraman, kendisiyle birlikte herkesin başını yakar!”

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturan “Ölene Kadar” Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir araya getirmişti.

Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan’ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak karşımızda.

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan’ı müebbetten kurtaran, Selvi’nin ise vicdan yükünü hafifleten bu ilk buluşmadan sonra ise kimsenin hayatı eskisi gibi olamayacaktır.

Dağhan, Tekin’in eline düştü. Selvi hiç düşünmeden sevdiği adamı kurtarmak için harekete geçti. Aşkı için her şeyini feda etmeye hazırdır Öte yandan Dağhan’ın son derece zekice kurgulanmış planı sayesinde işler lehine gelişiyor gibi görünse de Tekin’in son dakika sürprizi her şeyi alt üst etti.
1_d
Tekin’in Dağhan’a yaptığı teklif, işleri herkes için dönüşü olmayan bir yola sokmuştur.

 

4_d

Sevdiği kadın ve oğlu arasında bir seçim yapmaya zorlanan Dağhan, her zaman yaptığı gibi bildiğini okuyacak ve o evden çocuğunu alarak çıkacaktır.

 

7_d

Karşılığında ise Tekin’e, hiç umulmadık bir şekilde cevap verir.

 

6_d

Dağhan final bölümünde Ender’den intikamını alacak mı?

 

3_d

Onu 11 yıllık hapis hayatından çekip alan Selvi, hayatına girmiş ona aşık olmuştu.

 

5_d

Şimdi oğlu ile sevdiği kadın arasında nasıl bir tercih yapacak?

Bu akşam final bölümün de hep birlikte ATV ekranlarında göreceğiz.

Netice olarak çok yazık oldu bu güzelim diziye… Her şey çok olumlu, başrol oyuncuları Engin Akyürek deneyimli, ödüllü bir oyuncumuz. Fahriye Evcen de güzel olduğu kadar iyi bir oyuncu. Sanki biraz ten uyuşmazlığı var gibi… Konu ilginç olduğu kadar çarpıcı. Peki neden? Bence birinci neden günü yanlış. Diğer kanallarda güçlü diziler var. İzleyici tercihlerinde geride kalıyor. İkinci neden Akyürek Evcen uyumu… Üçüncüsü konunun işleniş biçimi. Biraz kopuk ve de dağınık kaldı. Netice bu kötü son, erken final. Ben Engin Akyürek üzerinde moral bozukluğu doğurduğunu düşünüyorum. Diğer oyuncular da da öyle…

Başta Engin Akyürek ve diğer oyuncularımıza bundan sonraki işlerinde başarılar diliyorum.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir