İstanbullu Gelin / Faruk ve Süreyya aşkında yeni kriz!

TV Programları

istanbullugelin-604x330

03 Medya’nın (Onur Güvenatan) yapımcısı olduğu, “İstanbullu Gelin” bu akşam Star Tv ekranlarında 6.bölümü ile geliyor. Dizinin senaryosunu Berfu Ergenekon ve Elif Asılkefeli Yeter birlikte yazıyor. Yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş birlikte oturuyorlar.

Başrollerini ; Özcan Deniz (Faruk), Aslı Enver (Süreyya), İpek Bilgin (Esma), Salih Bademci (Fikret), Dilara Aksüyek (İpek), Fırat Tanış (Adem), Özge Burak (Begüm), Güven Murat Akpınar (Osman), Berkay Hardal (Murat), Nergiz Çorakçı (Kıymet), Hakan Altmer Şahap), Neslihan Yelden (Senem), Pelinsu Pir (Nurgül), Hayal Köseoğlu (Zeynep Gürsoy), SezginSemra Dinçer (Reyhan), Fatih Koyunoğlu (Akif), Ahmet Sabri Özmener (Mustafa) Eren Balkan (Gülistan), Muharrem Türkseven (Nazif), Nilay Erdönmez (Asiye) ve Hira Koyuncuoğlu (Bade) oluşan oldukça kalabalık bir oyuncu oluşturuyor.

73480

6.Bölümde neler olacak?

Adem Sezgin, Boran Konağına girmiş kendini taktim etmiştir. Faruk’un her yerden soruşturduğu rakibi sofrasındadır. Yeni komşuları olarak karşısına çıkan Adem’in, rakip firma sahibinden çok daha fazlası olduğunu anlayan Faruk öfkesine hakim olmakta zorlanır. Yemek masasında Adem ile Faruk arasında yaşanan soğuk savaştan tüm konak nasibini alır.

73481

Faruk’un, asıl bilmediği ise Esma Hanım’ın aralarına girdiği eski aşkı Begüm’ün Bursa’ya dönmüş olmasıdır.

73479

Süreyya ve Faruk arasında aşkın tekrar güçlendiği bir dönemde, gelen bu misafir bütün geleceklerini etkileyecektir. Esma Sultan ise Kıymet’ten duyduklarıyla bütün oklarını İpek’e çevirir. Konağın kıymetli gelini İpek, Esma Sultan’ın onun için hazırladığı büyük sürprizle, hayatının dönüm noktasını yaşar…

819584f0fa60e1fe84be9a25f83c8bbd_640x320

Süreyya ve Faruk’un hayatlarının en mutlu günü ise beklenmedik bir gelişme ile kabusa dönüşür. Bu da demektir ki, Faruk ve Süreyya aşkında yeni bir kriz var.

İstanbullu Gelin 6.yeni bölümü bu akşam saat:20.00’de Star Tv ekranlarında…

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir