Şükrü Özyıldız’ın ‘Çoban Yıldızı’ ile şansı açıldı!

TV Programları

ff3917bb243b6daa9a2dfebdb79f6104

Şükrü Özyıldız yeni dizisi Çoban Yıldızı’nın 6.bölümü Fox Tv’de ekranlarımıza geldi. Selin Şekerci ile başrolü oynadığı dizi tuttu ve reyting puanları da oldukça iyi. Dün akşam Total gurubunda Survivor’ın ardından dizilerde ilk sırada yer aldı. (5,76 – 13,20) ‘Vatanım Sensin’ ve ‘Cesur ve Güzel’i geride bırakmıştır.

Şükrü Özyıldız, 2014 yılında Kerem Bürsin ile “Şeref Meselesi” dizisinde ‘Emir’ karakteri olarak yer almıştı. 26 Bölüm devam etmiş, 17 Mayıs 2015 tarihinde 26.Bölümde final yapmak zorunda kalmıştır.

Özyıldız, 6 Temmuz 2016 tarihinde bir yaz dizisi olan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde Eren karakteri olarak girmiş, Ekim 2015’de 13.bölümde erken final yapmak zorunda kalmıştır.

Daha sonra Şubat 2016 tarihinde Show Tv’de “Kış Güneşi” adlı dizide Efe/ Mete adlarında çift karakteri canlandırmıştı. İyi bir performans göstermesine rağmen, dizi 21 Haziran 2016 tarihinde 18.bölümde düşük reytingler nedeniyle erken final yapmak zorunda kalmıştır.

103-sükrüozyildiz

Bu defa yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız bambaşka bir imaj ile yeni dizisi olan Fox Tv’de “Çoban Yıldızı” dizisinde ‘Seyit’ karakteri olarak yer aldı. Saçlarını kestirdi, yepyeni bir imaja büründü. Bu defa şeytanın bacağını kırmış olmalı ki, dizi tutuldu.
7c4f75ac628e7b28c118fbc4cc95477b

Bir Most Production yapımı olan dizide, Menderes Samancılar, Selim Bayraktar, Serhat Özcan, Aysun Metiner, Feyza Işık, Elif Çakman ve Erdem Akakçe gibi oyuncularla oynuyor.. Hikaye ve Senaryo Gülizar Irmak’a ait, yapımcı Gül Oğuz ve yönetmen koltuğunda Benal Tairi oturuyor.

f7253dc492b072b6f4d9b24e04f3b89d

Seyit ile Zühre aşkı, Zühre’nin Kapadokya’da babası tarafından zengin ağaya satıp, ağa Zühre’ye anlı-şanlı düğün yapar, kapatma olarak alır. Gerdek gecesi ağayı bıçaklayarak evden kaçması ile başlar. Ancak aşkları, değdikleri her yeri, her şeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir ağa engeli vardır.

3c9c665ce49cca370fc94d5a6ace74ed

Çoban Yıldızı, Zühre ve Seyit’in atölyesine sığınması ile başlar. Ağa ve adamlarının gazabından İstanbul’a kaçarlar. Soluk soluğa bir kovalamaca başlar, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesi ortaya çıkar.

Fikret ağanın oğlu Zekkar ve adamları İstanbul da Seyit ve Zühreyi rahat bırakmazlar. Onlar da İstanbul’a gelirler.

ade558241d25fc100d4992ec04790655

Seyit’in kız kardeşi Rüveyda, Zühre’i pek haz etmez, evden kovmak için elinden geleni yapar. Ve dün akşam 6.bölümde olaylar şöyle gelişir.

Ekran Alıntısı çoban yıldızı zekkar

Seyit, Zekkar’ın kurduğu tuzağa doğru sürüklenmektedir. Babasından gizli iş yapan Zekkar, Fikret’e yakalanır. Sırma ve Zekkar arasındaki savaş her geçen gün kötüye gitmektedir. Zekkar, bu savaşın içine Ali’yi de sokacaktır. Seyit ve Zühre başlarındaki tehlikelere inat, birbirlerine destek olmaya devam ederler.

Zühre, Seyit ve ailesini korumak için yeni planlar peşindedir. Olaylar böyle devam eder gider.

Ekran Alıntısı ç.y. seyit

Netice itibariyle Şükrü Özyıldız’ın “Çoban Yıldızı” tutulmuş gibi gözüküyor. Özyıldız, ‘Seyit’ karakteri ile oldukça göz dolduruyor, bu dizi ile şansı açıldı.

Bir aşk ve drama dizisi olan olan Çoban Yıldızı’nda bu kaçıp kovalamalar daha ne kadar sürecek ben de merak ediyorum. Dilerim uzun soluklu olur.

Şükrü Özyıldız ve “Çoban Yıldızı” ekibine başarılar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir