İçerde / Çağatay Ulusoy’un Sarp karakteri ile olağanüstü başarısı!

TV Programları

 

C79KiF1XkAIWvYC

Ay Yapım‘ın yapımcısı olduğu, Show Tv‘nin 19 Eylül’den bu tarafa fenomen dizisi olan İçerde başarısı ile dillerden düşmüyor. Tabii ki başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un bu başarıda payı çok büyük, o da sosyal medyada çok konuşuluyor. Binlerce seveni Twitter hesaplarından övgüler yağdırıyor.

Dizinin güçlü kadrosunda; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu, Damla Colbay, Yıldıray Şahinler ve Uğur Yücel rol alıyor.

27.Bölümde çocuk kaçırma olayı damgasını vurdu. Kebapçı Celal’in oğlu Mustafa markette annesi ile alış-veriş esnasında kaçırılır. Kaçıran Celal’in bir numaralı düşmanı Kudret’in adamlarıdır.

Sarp Mustafa’yı kurtarmak için peşlerinden gider. O da tek başına Kudret’in adamları ile kavga eder, baş edemez ve yakalanır.

Depoda Kudret’in adamı ile yaptıkları kavga sahneleri oldukça şiddet doluydu. Vurdulu kırdılı bu tehlikeli sahnelerde Çağatay Ulusoy dublör kullanmıyor, bizzat kendisi tehlikenin içinde yer alıyor.

Ekran AlıntısıİÇERDE.27.3

Mert, Celal Babanın isteği doğrultusunda Sarp’ı bulmak için gider. Bütün bunlardan Yusuf müdürün bilgisi vardır.

Dizide Alyanak’ın iç gıcıklayan komik esprileri yanında, Mert’ten de zaman zaman espriler geliyor. Sarp’ın bulunduğu odaya giren Mert, Sarp’ı sandalyeye bağlı görünce; Gülerek, “Devrem, bu ne hal ya… Ters dönmüş tosbağa gibi… Fantazimi yapıyorsun, çapkın…” Lafı beni ve bütün izleyici güldürdü.

C8FVy8uX0AAeeDx

Daha sonra Sarp’ın el-ayak bağ iplerini kesen Mert; “Dışarıda birileri var, gel beraber bakalım.” Der ve Sarp’ı kaldırmak için elini uzatır. O an Sarp’ın kardeşlik duyguları kabarır. Yoğun duygusal anlar yaşar.

Ekran Alıntısı İÇERDE27.4 Ekran AlıntısıİÇERDE.27.5

Pazartesi gecesi 27.bölüm sonunda ve ertesi gün Çağatay Ulusoy takipçileri Twitter’dan binlerce sevgi, ikaz ve beğeni tweetleri atmışlar. Bu Çağatay sevgisinin ta kendisi demek.

İşte takipçilerinin Twitter sayfasında attıkları twetler arasından bazıları şöyle; Bu tweetlerin altına resim de koyanlar var.

*** Çünkü Çağatay Ulusoy neden başarılı çünkü özel hayatı gözüme batmıyor çünkü adam iyi oyuncu çünkü adam yunan heykeli çünkü adam yakışıklı.

C8FLn1XXUAEOKia

*** @cagatayulusoyy bir yenge istedik ondan bile yuzumuz gulmuyor. Yenge kriterlerimiz boyleydi.

*** @cagatayulusoyy @esragenckaya @enginaykanat bu guzel cagriya kayitsiz kalinmamali. !!!

C7q8oyXVQAAt1rS

*** @cagatayulusoyy @esragenckaya @enginaykanat hic diyilse tsk icin bir sey yapilsin. Hic bir unlu icin boyle kampanya yapilmadi.

C79Kj-EXUAIrIwd

*** #İçerde #EnZorKarar @cagatayulusoyy SENİ İZLEMEK ŞAHANEE,, DİZİ FALAN BAHANEEE #cufc

C8FMy8aXwAAaSZ8

*** Yine cok iyidin güzel bakışlı.O dövüş sahnesi süperdi.Bide kardeşinle olan sahnede duygulandık @cagatayulusoyy her hafta sizinle #içerde yiz.

C8FPQwaXQAIvRDw

*** @cagatayulusoyy hakkaten ya, bu ne be? insan misin sen? bu harikalık ne? bu mükemmellik ne? yine yaktın, kavurdun ortalığı babe.

C7Rkdq5WkAAGzTq

*** Sanada gunaydin Sarp Yilmaz @cagatayulusoyy Cagatay Ulusoyu gorursen soyle sevenlerin ozledi seni fazla Sarp oldun sen.

C8FQF95W0AACMaf

*** #CagatayUlusoy #Sarpyılmaz Uyy ters dönmüş tosbağam benim#içerde

C7RfPe6W4AAy-vS

*** Bal Gözlüm #EmirSarrafoğlu #AdınıFerihaKoydum #ÇağatayUlusoy

*** Beyler üzgünüm artık hedef Çağatay Ulusoy ve türevleri.. Orta seviyede yeterince oyalandım

C79KjVnW4AQladZ

*** @cagatayulusoyy bazen sana cok ama cok kiziyorum ama bazen dislerim kamasircasina cok seviyorum. Bizi o guzelliklerine hasret birakma.

Çağatay Ulusoy sevenleri tarafından atılan tweetler yüzlerce… Ben sadece burada 10-15 tanesini (atanların ismini vermeden) yayınladım.

14 Ocak 2011 tarihinde “Adını Feriha Koydum” dizisi ile oyunculuğa adım atan Ulusoy, 6 yılda dev adımlarla ilerledi. Üç dizi, 2 sinema filmi ile, adını Türk dizi sektörüne altın harflerle yazdırdı. Şimdilerde de gene Show Tv’de İÇERDE dizisi ile oyunculuğunu başarılı bir şekilde sürdürüyor. Dizisi İçerde; “En İyi Dizi” ve Çağatay Ulusoy da, “En İyi Dizi Oyuncusu” ödüllerini topluyor.

Tek sezon planlanan İçerde, Haziran ayında, muhtemelen 19 Haziranda 39.bölümde (Şayet bir değişiklik olmaz ise) final yapacaktır.

Ulusoy’un Menajeri Engin Aykanat ile görüşemedim ama, sevenleri ondan bu yaz da, 3.sinema filmini bekliyor. Ayrıca 2017 Eylül yeni sezonda çok farklı bir dizide görmek istiyorlar.

Çağatay Ulusoy’a başarılarının devamını diliyorum.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir