Gizem Karaca Kara Sevda’nın kadrosuna girdi!

TV Programları

Gizem Karaca-1

GİZEM KARACA KARA SEVDA’NIN KADROSUNDA!

Gizem Karaca, bu akşam Sıra Dışı Bir Karakterle Kara Sevda’da.

Ay Yapım imzalı, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi ‘Kara Sevda’nın kadrosuna sevilen oyuncu Gizem Karaca dahil oldu.

Geçen Cuma 6.bölümünde erkan final yapan “İçimdeki Fırtına” dizisinde Deniz karakterini canlandıran Gizem Karaca, bu akşam Star Tv ekranlarına gelecek Kara Sevda’nın 61.bölümünde oyuncu kadrosuna dahil oluyor.

Karaca, dizinin önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek bölümlerinde de, oldukça zeki ve sıra dışı bir karakter olan Mercan’ı canlandıracak. İzleyici karşısına farklı bir rolle çıkmaya hazırlanan Gizem Karaca, Kara Sevda’daki pek çok düğümü de çözecek.

KOZCUOĞLU KARDEŞLER KARŞI KARŞIYA GELİYOR!

Kara Sevda 61.Bölüm-1

Dizinin yeni bölümünde; gözler Ozan’ın ölümünde parmağı olduğu ortaya çıkan Asu’ya çevrilecek.

Kemal’in, Asu’nun adamı Gürcan’ı konuşturmak için peşine düşeceği bölümde Emir de atağa geçecek.

Kara Sevda 61.Bölüm-2

Kemal ile Emir, kıyasıya bir rekabete girecek. İşlediği suçların ortaya çıkma ihtimaliyle karşı karşıya kalan Asu ise iyice köşeye sıkışacak ve gözünü karartacak.

Kara Sevda 61.Bölüm-4

Gerçeklerin birer birer gün yüzüne çıkmaya başlayacağı, Kozcuoğlu kardeşlerin karşı karşıya geleceği heyecan dolu bölümde, Kara Sevda sürpriz gelişmeleriyle ve şok edici finaliyle izleyicileri ekrana bağlayacak.

GİZEM KARACA’yı kısaca tanıyalım:

gizem-karaca-resimleri

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanikli’dir. Küçükken ailesi Amerika’ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada’da geçmiştir. İlkokulu ABD’de, ortaokulu Kanada’da bitiren Karaca lise yıllarında Türkiye’ye dönmüş, Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Çok iyi İngilizce ve Fransızca bilen Karaca, İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü kazandıktan sonra, güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiştir. Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuş, Yarışma bittikten hemen sonra gelen dizi tekliflerini değerlendirmiş, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır.

cagatay-gizem-ile-birlikte-1030

2012 yılımda Çağatay Ulusoy ile “Emir’in Yolu” isimli ikinci dizisinde de baş rol Güneş Sancaktar’ı oynamıştır. Daha sonra dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika’ya gidip New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca yeni dizisi Benim Hala Umudum Var ile 2013’ün yazında ekranlara dönmüştür.

benim hala umudum var

Bu dizide Berk Oktay ve Şükrü Özyıldız ile oynamış, başarılı bir performans sergilemiştir. Güzel oyuncu 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oynadı. Film 21 Kasım’dan itibaren vizyona girdi.

images

Karaca 2014 Haziran ayında Star TV’de yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrol oynadı. Ancak dizi, 17 Haziran 2015’te sona erdi. Son olarak da İçimdeki Fırtına dizisinde Deniz karakterini canlandırmıştır.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü 22 Mart Çarşamba günü (bu akşam) saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not:  Kaynak haber ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir