Çoban Yıldızı / Yeni bölümde Seyit’in öfkesi yakar, yıkar!

TV Programları

 

hq720

Most Production’un yapımcısı olduğu ‘Çoban Yıldızı’nın ilk iki bölümü ekranlarımıza geldi. Aldığı reytingleri göz atarsak, dizinin tuttuğunu görüyoruz. Başlıca rolleri, Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Menders Samancılar, Selim Bayraktar, Serhat Özcan, Aysun Metiner, Feyza Işık, Elif Çakman, Taygun Sungar, Sahra Şaş, Cenan Çamyurdu, Cihat Bıkmaz, Özlem Çakar Yalçınkaya, Neslihan Can, Gülru Pekdemir, Yüksel Ünal, İsmail Onat Ateş ve Arif Erkin oynuyor.

Ürgüp, Göreme’nin doğal ve otantik mekanlarında, karlı kış manzaralarında çekilen dizi görüntüleri ile göz dolduruyor. Hikaye ve Senaryosunu Gülizar Irmak yazdığı Çoban Yıldızı’nin yönetmenliğini Gül Oğuz yapıyor.

Geçen 2.bölümde, Fikret Karakaya’yı bıçaklayarak gelinliği ile  konaktan kaçmayı başaran fakat gidecek yeri olmayan Zühre, Seyit’in taş atölyesine sığınır. Seyit’in yanında kendini güvende hissetse de orada kalmasının Seyit’e yıkım getireceğini bildiğinden gitmek ister. Ama Zekkar ve adamlarının her yerde Zühre’yi aradığını duyan Seyit, onu bırakmaz. Zekkar’ın durumu öğrenmesiyle iyice köşeye sıkışan Seyit ve Zühre için kaçmak tek yoldur.

coban-yildizi-3bf1

Ama Zekkar, Seyit’in aile evini benzin döker ateşe verir.

Zühre alevlerin arasından Seyit’in sayesinde kurtulur. Seyit ve ailesi ellerindeki her şeyi kaybetmiş, üstelik Karakaya’ları da düşman edinmişlerdir. Kaçıp saklanmaktan başka çareleri yoktur.

Ekran Alıntısıçoban yuıldızı 3.böl

Zühre olanlardan kendini sorumlu tutar. Seyit’te benim için savaşmana sebep yok diyerek, Seyit’e ve ailesine daha fazla zarar gelmesin diye onlardan kaçar.

 

58c959ca2269a22630aaab92

Seyit’in intikamı müthiş olur. Zekkar ile yumruk yumruğa kavga eder ve bir güzel pataklar.

Ekran Alıntısı çoban yıld.3.2

Sonra da sürükleyerek arabasının içerisine koyar ve arabayı benzin döker.

Ekran Alıntısıcoban yıl. 3.3

Seyit’in öfkesi müthiş olur, her şeyi yıkar, yakar. “Aileme ne yaşattıysan, aynısı yaşayacaksın” diyerek arabayı ateşe verir.

Ancak Seyit, Zühre’yi de alıp uzaklara gitmek niyetindedir. Karakaya’lardan kaçmak kolay olmayacaktır. Önüne gelen her şeyi yok eden Zekkar’ın öfkesi yine çıkar yollarına ve bu sefer daha büyük bir yıkım getirir.

 

“Çoban Yıldızı” heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam Saat:20.00’de Fox Tv ekranlarında!

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir