Şükrü Özyıldız “Çoban Yıldızı” ile Fox’ta iyi bir giriş yaptı!

TV Programları

 

catsÇOBAN YILDIZI

Şükrü Özyıldız, 2013-2014 yıllarında Star Tv ekranlarında yayınlanan “Benim Hala Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmış hızlı bir çıkış yakalamış, daha sonra Şeref Meselesi ve Tatlı Küçük Yalancılar dizilerinde oynamıştır.

Şükrü Özyıldız son dizisinde şansı pek yaver gitmemişti. 2016 yılında Show tv de yayınlanan Kış Güneşi adlı dizide Efe-Mete olarak çift karakterleri canlandırdı. Dizi düşük reytinglerden dolayı 18.bölümde final yapmıştır.

 

sukru-ozyildiz

Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız bu dizi için imaj değiştirdi, saçlarını üç numaraya vurdurdu. Yağız bir Anadolu genci görünümüne girdi.

1411614_5bba2638b58150206bf4bcb21cdb0f3c

Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci ile başrollerini paylaştığı yeni dizi Çoban Yıldızı dün akşam Fox Tv’de başladı.

images selin

Dizide Şükrü Yıldız ve Selin Şekerci’nin yanı sıra deneyimli oyuncular Menderes Samancılar, Taygun Sungar, Feyza Işık, Elif Çakman, Aysun Metiner, Serhat Özcan, Sahra Şaş, Selim Bayraktar ve Arif Erkin rol alıyor.

Most Production yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Gül Oğuz yapıyor.

Kapadokya’nın zengin ve güçlü adamlarından, ileri yaştaki Fikret Karakaya, genç güzel Zühre ile evlenmek ister. (Klasik Anadolu töre geleneği, ağa istediğini alır.) Zühre, düğün için Niğde’den konağa getirilir. Kız dirense de ağa gözüne kestirmiştir bir kere… Anlı-şanlı düğün yapılır.

Çoban-Yıldızı-dizisi-şarkıları-resimleri

Mertliği ile tanınan taş ustası Seyit’in yolu Zühre’yle bu süreçte kesişir. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak durmaları gerekse de, Seyit ile Zühre arasında, tutkulu, büyüleyici bir aşk başlar. Ancak aşkları, değdikleri her şeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir engel daha vardır. Çoban Yıldızı, Seyit ile Zühre’nin Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan, soluk soluğa izlenecek, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesidir.

CYBOLUM1MINI12_2

Zühre istemediği damat ağayı gerdek gecesinde meyve bıçağı ile yaralar ve kaçar. Kahyanın karısı acıdığı Zühre’ye yardım eder. Evin içinden yeraltı mağara tünelinden özgürlüğe uğurlar. Gece yarısı bulduğu bir ata biner, Seyit’in dükkanına sığınır. Sabah dükkanı açan Seyit Zühre’yi karşısında görünce hem şaşırır, hem de sevinir. Kader onları bir araya getirmiştir. Hikaye böyle başladı.

coban-yildizi-dizisi-oyunculari-640x350

Çoban Yıldızı ilk bölümünde güçlü Perşembe dizileri arasından sıyrılıp, Total’de 6,43 reyting puanı ile ilk sırada yer aldı. Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel ile Cesur Yürek dizilerini geride bıraktı.

Şükrü Özyıldız ve dizisi Çoban Yıldızı Fox Tv’de daha ilk bölümünde iyi bir başlangıç yapmış oldu.

9 Mart Perşembe haftaya, izleyici 2.Bölümü merakla şimdiden bekler oldu.

Seyit ve Zühre ağanın elinden kurtulmak için İstanbul yolculuğu başlayacak mı!

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir