Beni Böyle Sev / Nail Bey nikahtan kaçtı mı?

Genel TV Programları

10151302_491555060972946_3222266291260065836_n[1]

TRT 1.in Üniversite Gençlik dizisi “Beni Böyle Sev” eğlenceli 58.bölümü ile devam etti. Dizi arasında üstat Orhan Gencebay’ın söylediği “Al senin olsun” parçasını dinlerken geçmiş bölümlerden mutlu anlar klip olarak izlemek pek de keyifliydi.

Beni Böyle Sev dizisinin reytingleri dalgalı bir seyir izliyor. İki hafta önce AB’de 7. Geçen hafta 13. bu hafta 18.sırada olduğunu gördük. Total’de, 2 hafta öce 28, geçen hafta 33, bu hafta 31. sıradaydı.

Gelelim bu haftaki olaylara:

Ayşem ile Ömer, evdeki çocuk bakıcısı Esra ile konuşmak isterler. Esra Hanım hep değişik konular söyleyerek laflarının önüne geçer, Ömer bir türlü konuya giremez. Esra Hanım, Nadide Hanıma da mesaj atar. “Galiba beni şutlayacaklar” diyerek. Seda, Furkan’ın yaralı olarak Taner’i yukarı eve getirdiğini haber verir, üst kata çıkarlar. Burak ile Nadide Hanım evden Esra ile konuşurken, üst kata yaralı biri geldiğini duyunca Burak telaşlanır. Esra Hanımın kimmiş, ne olmuş bilgi toplamasını ister.

Nail Usta, Eda Hanım ile evlenme konusunda hala kafasında bir takım tereddütler vardır. Eda Hanım net cevap almak ister. Eda Hanım, ben senin için Ayşem’in annesi gibi olamam. O senin aşk ile evlendiğin karındı. Benim durumum farklı, kendi evlilik hikayesini anlatır. Nail Beyi bir nebze olsun rahatlatır.

Ekran Alıntısı.PNG 58.1

Furkan, feci bir şekilde dövülen Taner’i Haluk’un evine getirir. Mazhar Bey yarı doktordur, ilk müdahaleyi yapar. Bu sırada kan tutan Ömer düşer bayılır. Mazhar, Taner’in yaralarını bir güzel temizler, sarar. Reyhan’da bu sırada Mazhar’a hemşirelik yapar.  Herkes dağılır, ilk nöbeti Haluk Bey alır.

Ekran Alıntısı.PNG 58.4

Safiye Hanım ile kocası İlyas aralarında sürtüşme hep vardır. Safiye, yüz güzelliği için salatalık kabuklarını suratına yapıştırması ile dalga geçer. Sonra da birbirlerine girerler. Gelen Eda Hanım ile Nail Bey ayırır. Çocuk gibisiniz diye söylenir. Müjdeli haberi, Eda Hanım verir. Bu Pazar burada evleniyoruz, nikâhımız var. Safiye, niye Pazar günü, Cumartesi yapılmıyor bu nikâh diyerek söylenir.

images

Eda Hanım da Nail Beyin sakallarına takmıştır. Şöyle uçlarından kessen, kısaltsan der. Nail Bey, kesemem ben bebek iyileşinceye kırkı çıkıncaya kadar kesmeme kararı almıştım. Biraz daha müsaade et, der. Ben de önceki yazılarımda Nail Bey, sakallarını kesmeli demiştim.

Haluk Bey, seni bu hale kim getirdi diye sorar. Taner, ben her şeyi söyledim diye Burak benden intikam almak istedi, Burak yaptırdı. Ömer, çok şaşırır, sonra da okula gider.

Mazhar’ın hayranı kızlar kurabiye getirirler. Reyhan ile kızlar arasında sürtüşme vardır. Kurabiyeler, satılıp yardım kuruluşuna verilecektir. Reyhan da keklerinin satılmasını ister.

Fotoğraf: Beni Böyle Sev diyenler ekran başına, biz TRT1 deyiz :)

Ayşem bebeğini severken, bakıcı Esra dersini çalışmasını söyler. Ayşem bozulur, ben anneyim, süt makinesi değilim, bebeğimi severim de altını da değiştiririm, der. Bu evin hanımıyım diyerek, Esra’ya biraz sert çıkar. Esra, babasının hasta olduğunu, bu nedenle bu işe ihtiyacı olduğunu söyler. İşten çıkarmaları için duygu sömürüsü yapar.

Ekran Alıntısı.PNG 58.5

Seda ile Furkan’ ın masasına Ömer gelir, hal etiniz mi işlerinizi diye sorar. Verilecek konserde de Ömer fotoğraf çekmeyi talip olur. Ömer, Seda’ya Burak parayı gönderdi mi? Seda; hayır. Furkan, Mazhar ile konuşurken, Mazhar etraftaki güvenlik kameralarından araştırılabileceğini söyler. Ömer, hala Burak yapmaz dese de, Seda Furkan’ı baygın bırakan adam o.

Ömer’in telefonlarını açmamasını çok sinirlenen Burak, Haluk Beyin evine gider.

Eda Hanım, Ayşem’e gelir. Nikah haberini yüz yüze vermek ister. Biz bu Pazar evleniyoruz, köfteci ile nikahımız var deyince Ayşem çok sevinir, Eda’ya sarılır öper. O sırada Nadide Hanım gelir, kapıyı açan Ayeşem bu nikah haberini, Nadide Hanıma yumurtlar. Eda da, Nadide Hanıma nasıl söyleyeceği sıkıntısından da kurtulur. Eda Hanım evi tuttuklarını, eşyaları aldıklarını anlatır. Nadide Hanım, Eda’yı maceracı olmakla suçlar. Nadide Hanımın o Noel Baba kılıklı adamın nesini beğeniyorsun lafı, Esra Hanımı güldürür. Eda, ağabeyimin haberi olmasın, bir de ikide bir gelip bunları rahatsız etme, lafı Nadide Hanımın canını sıkar.

Haluk Bey, Taner’in başında nöbetçiliği oğlu Deniz’e bırakır. Fahriye’ye çorba yapması için rica eder, Fahriye de aşağı iner. Bol vitaminli çorba yapmaya koyulur. Deniz de biraz istirahat için uzanır. Ocağın düğmeleri bozuktur. Ocak söner gaz kaçırır. Taner ilaç almış, derin bir uykuya dalmıştır.

Ekran Alıntısı.PNG 58.6

Fahriye ütü yaparken gazdan bayılır yere düşer. Taner, uykudan öksürerek uyanır. Gazdan o da etkilenmiştir. Tüpü kapatır, kapı ve pencereleri açar. Deniz’i ve Fahriye’yi ölümden kurtarmıştır.

Mazhar, Reyhan’a direksiyon dersi verir. Daha sonra da karınlarını doyurmak için bir lokantaya giderler. Ömer’i, orada garson olarak görünce çok şaşırırlar. Arkadaşımın babasının yeri, part-time olarak çalışıyorum. Kıra döke garsonluk yapar, yevmiyesini alır çıkar. Burak, Ömer’i arar. Ömer, Seda’nın parası yatmamış, bir de Taner’in dövülmesinin araksında sen çıkarsan yakarım, der.

Furkan, Seda’yı arar Ömer ile görüşmek istiyorum, geliyorum der. Furkan ile Seda da Taner’in yanına inerler. Taner’in gaz zehirlenmesi kahramanlığını teşekkür ederler. Furkan, Taner’in dövüldüğü yerdeki apartmanın güvenlik kamerasından olayı izlemişlerdir. Taner, olayın mahkemeye yansımasını istemez.

Burak, Reha Bey ve Nadide hanım beraber yemektedirler. Reha Bey, bir an önce Ömer ile barışmasını ister. Reha Bey de, Eda Hanımın nikâhını merak etmektedir. Nadide Hanım, Eda’ya düğün hediyesi olarak bir bileklik almıştır. Tam içine koyacağı tebrik kağıdını yazarken, Reha Bey gelir. Nadide Hanım, Ayşem’e aldığını söyler.

Fotoğraf: Burak sen hayatımda gördüğüm en yalancı en hain adamsın anladın mı? Ben senden tiksiniyorum, defol git artık buradan!.. #Gülmekİçin

Ömer de Haluk Beylerin bulunduğu eve gelir. O an Burak da gelir. Arkamdan ne iş çeviriyorsunuz, niyetiniz ne diyerek fasulye gibi suyun yüzüne çıkmak ister. Furkan da Burak’ın üzerine atılır. Kavgayı Mazhar önler. Seda, sen nasıl adamsın Burak, sen hayatımda gördüğüm en yalancısın. Ben senden tiksiniyorum, def ol git buradan. Ömer de ateş olmayan yerden duman çıkmaz git buradan, git der. Burak yüz üstü çeker gider.

Lokantada herkes giyinmiş gelmiştir. Lokantada süslemeler yapılmasını yardım ederler. Eda ile Safiye de kuaföre gitmişlerdir. İlyas ya… Abim nerede diye sorar.

O an telefonu çalar, arayan Nail Beydir. Abi sen neredesin? Nail Bey ben Akçabaat’tayım, der. İlyas şaşkınlıktan ne söyleyeceğini bilemez. O sırada kuaförden dönen Eda Hanın, ne… nikah gününde. Eda, telefonu alır. Nail ne oldu, ben seni aradım telefonun kaplıydı. Kendimi birden havalında buldum. Tam o anda telefon kapanır. Eda Hanım çok şaşkındır. Yüzünün şekli değişir ve 58.bölüm burada sona erer.

Ekran Alıntısı.PNG 58.8

Tam nikâh günü niye Akçaabat’a gitti, yoksa nikahtan mı kaçtı? Bu evliliği içine neden sinmedi, bekleyip haftaya her birlikte göreceğiz.

BSK Yapım’ın “Beni Böyle Sev” dizisi Pazartesi akşamlarının yarı komedi içermesi yönüyle keyifle izlenen dizilerden biri oldu.

 

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller internetten, dizifilm.com’dan  ve tarafımdan diziden alınmıştır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir