“Kurtlar Vadisi Pusu” Bu sezon yeni bölümler yok!

TV Programları

CmBkw4MXEAACukZ

Geçtiğimiz yıl Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 300.Bölümü ile sezon finali yapan “Kurtlar Vadisi Pusu”, Eylül ayında başlayan 2016 – 2017 yeni sezonunda 14. Sezon 301.bölümü ekranlara gelmemişti.

“Kurtlar Vadisi Pusu” hakkındaki Savcılık Soruşturma nedeniyle yeni bölümlerinin çekimleri başlamamış ve bu nedenle yayına konulamamıştı. Milyonlarca takipçisi olan Vadi ile ilgili sevindirici haber önceki gün (7 Şubat 2017) geldi.

Pana Film hakkında başlatılan “FETÖ” soruşturmasında takipsizlik kararı verildi.

15 Temmuz darbe girişiminden önce “Kurtlar Vadisi Darbe” ismi için başvuruda bulunan Pana Film hakkında başlatılan soruşturmasında takipsizlik kararı verildi.

Takipsizlik kararında, Kurtlar Vadisi Pusu’nun senaryoda kahramanların, paralel devlet yapılanmasıyla mücadele ettikleri ve Pana Film yöneticileri Necati Şaşmaz ile Mehmet Canpolat’ın terör örgütü ile bağlantılarının tespit edilemediği belirtildi.

 

Patent Başvurusu yapıldı :

Pana Film, 24 Mayıs 2016 tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumu’na “Kurtlar Vadisi Darbe” ismiyle marka başvurusunda bulunmuştu. Başvurunun 15 Temmuz darbe girişimi öncesi yapıldığını belirten Türk Patent ve Marka Kurumu suç oluşturabileceği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

“MİT Krizi ve 17-25 Aralık işlenecekti”

Suç duyurusunun ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından açılan soruşturma kapsamında ifade veren Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Darbe’yi dizi film olarak 100 bölüm halinde çekmeyi planladıklarını belirterek, “Senaryonun ön hikayesi incelendiğinde paralel ve antiparalel yapının tek anlaştığı konu Polat’ın ortadan kaldırılması ve yerine kontrol edebilecekleri birinin geçmesidir. Ana fikri MİT krizi ve 17-25 Aralık’ı da kapsayacak şekilde FETÖ tarafından yapılmaya çalışılan değişik darbe planlarını işlemekti. Böylelikle yüce Türk milletini aydınlatmayı ve gerçekleri görmelerini amaçlamıştık” dedi.

kurtlar_vadisi_yeni

Necati Şaşmaz ayrıca, “Kurtlar Vadisi darbe alan adını almamızın tek sebebi markamızı korumaktır” ifadelerini kullandı.

Takipsizlik kararı verildi :

Alınan ifadelerin ve yapılan incelemelerin sonunda savcılık, senaryoda anlatılan olayların 15 Temmuz darbe girişimiyle paralellik arz etmediği gibi, senaryo kahramanlarının paralel devlet yapılanması ile mücadele edildiğini de belirtti.

Savcılık kararında, Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat hakkında “kovuşturmaya yer yok” kararı verdi.

Bu haberi: Kurtlar Vadisi Pusu Resmi Twitter Hesabı’ndan çok kısa olarak; “Saçmalık son buldu! Pana Film hakkında başlatılan “FETÖ” soruşturmasında takipsizlik kararı verildi.” Tweet attı. Başkaca da yoruma yer verilmedi.

C4EO40cWQAAd1z3

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bekleyenlere üzücü haber geldi. Bu sene Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yayınlanmayacak.

Açıklama ise 360 Tv’nin ‘Aklınızda Kalmasın’ isimli programında Tayyar Işıksaçan’dan geldi.

You Tube’de de yayınlanan açıklamaya göre;

Mehmet Canpolat’la Görüştüm !

Kurtlar Vadisi Pusu’yla ilgili yapılan açıklamada ise bu sezon Kurtlar Vadisi Pusu’nun ülkenin durumu ve film hazırlıklarından dolayı yayınlanmayacağı bu ay veya bir sonraki ay film çekileceği daha sonraki Eylül sezonunda Kurtlar Vadisi Pusu’nun çekileceği açıklandı.Sinema filmine ise 1-2 ay içerisinde başlanacağı açıklanan programda film hazırlıklarının tamamlandığı da söylendi.

Ayrıca teknik ekibinde yurtdışına çıkacağı söylenen programda bir diğer konuşmacı tarafından sorulan soruda “Yabancı biride var mı ?” sorusu üzerine, program sunucusu “Evet var. İlk önce Kıbrıs’ı çekecekler sonrasında Kurtlar Vadisi Darbe’yi çekeceklerdi daha sonra dіzіyі çekecekler” cevabını verdi.

indir vadi

Bu açıklamaların ışığında Vadi sevenleri önce sinema filmini izleyecekler, daha sonra da en erken Eylül yeni sezonda ya da 2017 son aylarında çekilecek yeni bölümler ekranlara gelecek. 360 Tv‘de eski tekrar bölümleri yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu’nun muhtemelen yeni bölümleri de bu kanalda yayınlanacak!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Kaynak Haber; Kurtlar Vadisi Pusu Resmi Twitter Hesabı. 360 TV  “Aklınızda Kalmasın” Tayyar Işıksaçan’ın açıklaması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir