Bana Sevmeyi Anlat Final : Sonunda bütün sırlar açığa çıkıyor!

TV Programları

22-1

Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın rol aldığı “Bana Sevmeyi Anlat”ın hafızalardan silinmeyecek final bölümünde izleyicilerin merakla beklediği tüm sorular yanıt bulacak.

Dizinin heyecan dolu final bölümünde Haşmet, kendisini aklamak ve Leyla ile evlenebilmek için harekete geçecek. Ezgi’yi kaçıran Haşmet, Engin’den en zor kararı vermesini isteyecek. Ezgi ya da Alper’in hayatı arasında seçim yapmaya zorlanan Engin’in kararı ne olacak? Bir yandan Leyla’yı da Ezgi’nin hayatıyla tehdit eden Haşmet, amacına ulaşıp Leyla’yı evlenmeye ikna edebilecek mi?

 

ALPER HAPİSHANEDE!

22-3

Tutuklu yargılanan Alper, cezaevinde hayatının en zor günlerini yaşarken pes ettiği için Leyla’ya öfkelenecek. Haşmet’in hapishanede Alper’i ziyaret edeceği bölümde iki düşmanın ilk yüzleşmesi unutulmaz anlara sahne olacak.

Yolun sonunda kazanan Alper mi yoksa Haşmet mi olacak?, Haşmet yaptığı hain planda başarılı olacak mı?, Leyla ve Engin; Alper ve Ezgi’yi kurtarmayı başarabilecek mi?

Leyla ile Annesi Canan Hanımın yüzleşmesi ilginç olacak!

22-4

Mesude Eraslan’ın yönetmenliğini, Deniz Akçay’ın senaristliğini üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat sürprizlerle dolu final bölümüyle 30 Ocak Pazartesi günü saat 20:00’da Fox’ta ekrana gelecek.

22-2

Fotoğraf altı: Dizinin oyuncuları bir araya geldikleri son set gününde hatıra fotoğrafları çektirdi. 

FRAGMAN: https://www.youtube.com/watch?v=Cl1K5mA_1-A

 Benim keyifle izlediğim bir diziydi. Bana göre erken final yaptı. Mustafa Üstündağ’ın oyunculuğu harikaydı. Tüm emeği geçenlere teşekkürler. Bundan sonraki dizilerinde başarılar.
İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber ve görseller, Persona Sanat Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir