“Yüksek Sosyete” Adına yakışır şekilde final yaptı ve bitti!

TV Programları

71662

Bi Yapım – Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği Star Tv’nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete Cumartesi akşamı 21.45’de final bölümü ile ekranlara geldi, sessiz sedasız bitti.

İkinci karakterlerin öne çıktığı dizinin başrollerinde, Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Hakkı Ergök, Nihat Altınmeşe ve Zühal Olcay’ın oynadığı dizide, ikinci karakterler Ece ve Mert çok sevildi ve diziye renk kattılar. Dizinin senaryosunu Yazı Odası, yönetmenliğini Feride Kaytan yaptı.

Dizi mutlu sonla bitti. Cansu ve Kerem zor da olsa, hem kendi, hem de ailelerinin inatlarını kırdı evlenmeye karar verdiler. Diğer çiftimiz Ece ile mert de; babaanne Bedia Çalhan’a kendisini kabul ettiren Ece mutluluğa hak etti. Onlarda evliliğe adım attılar. Kerem’in annesinin hazırladığı yemekte herkes bir araya geldi.

En büyük inadı kocası Metin’den boşanan Süreyya Koran yaptı. Sonunda, hem kızı Cansu’ya hem de damadı olmayı Kerem’i kabul etti. Burada ölen oğlu Can’ın bıraktığı bir mektuptaki not inadını kırdı. “Benim için bir şey yap, kır zincirlerini.”

Kerem ve Cansu engelleri zor da olsa aştılar:

ekran-alintisiy-s-26-5

Ait oldukları yeri arayan Kerem ve Cansu’nun hikayesi ile başladı Yüksek Sosyete… Karşılarına engeller ve sınavlar çıksa da birbirinden asla vazgeçmeyen iki aşığın hikayesi… Final bölümünde onlar ait olduğu yeri buldular ama bunun için herkes kolay ikna olmadı. Cansu ve Kerem aşkının en büyük engeli olan Süreyya, geçmişten gelen avukat Levent’in kalbini aralamasıyla aşkın büyüsüne inandı.

ekran-alintisiy-s-26-7

Ece ara buluculuk yaptı. Kerem’i anne  ve babasını af ettirdi.

ekran-alintisiy-s-26-9d

Ece ve Mert aşkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Bedia Çalhan ve Ece’yi bir acı, ortak noktada buluşturdu. Yaşadığı annesinin 17 yıl önce öldüğünü Bedia Hanımdan öğrendi. O an geçmişteki o acıyı yaşadı.

ekran-alintisiy-s-26-11

Bedia Hanım, Ece’yi gelini olarak bağrına bastı. Torunu Mert’e Ece’nin peşinde evine gönderdi.

ekran-alintisiy-s-26-6

Daha sonra Mert ile Ece, Bedia Çalhan’ı ziyarete geldi. Mutluluklarını bir Selfie fotoğrafı ile perçinlediler.

ekran-alintisiys-26-12

 

Süreyya ve Levent aşkı içinse artık hiçbir engel kalmadı ve Metin’den tek celsede boşandı.

En sonunda ise aşk; zengin fakir ayrımı yapmadan, umudun olduğu bir aile sofrasında tüm kahramanlarımızı bir araya getirdi.

71657

Hem Mert’in, Hem de Kerem’in ailesi aynı sofraya oturdular. Mert, babaanne Bedia Çalhan, Ece, Cansu, Kerem, Kerem’in anne ve babası. En son Oliva’da çalışan sevimli Ercan da, telefondan herkese zehir-zemberek konuşarak kendisini o sofraya davet ettirdi ve o da yemeğe katıldı.

Levent Bey de Süreyya Koran’ı ölmüş oğlunun kısa mektubunu okumaya ikna etti. Zincirlerini kıran Süreyya Hanım da sevdiği adam Levent ile Kerem evinde, kızı Cansu ile aynı sofraya oturdu.

ekran-alintisiy-s-26-13

Yüksek Sosyete mutlu sonla adına yakışır bir şekilde sona erdi. Kötüler de layığını buldu. Metin, çile doldurmaya hapse girdi. Metresinden olan çocuğunu Ela’yı Süreyya Hanıma bıraktı. Ela’yı çok seven Süreyya bağrına bastı.

585fca4bc03c0e15f41ee3d0

Büyük kızı Begüm de kıskançlığı ve kötü kalbi yüzünden ailesinden ayrı evde tek başına akşam yemeğini yedi. Ne de olsa babasının kızı. Son defa baba-kız yaptıklarını konuştular. Eteklerindeki taşları döktüler.

71661

 

Sofrada bir değil tam üç mutlu çiftimiz vardı:

Süreyya Koran – Levent çifti:

ekran-alintisiy-s-26-14

Ece – Mert Çalhan Çifti:

ekran-alintisiys-26-16

Cansu – Kerem Çifti:

ekran-alintisiy-s-26-17

Onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetine…

Bir dizi daha 2017 ‘yi görmeden Final yapmış oldu. YÜKSEK SOSYETE.

Bütün seven çiftlere böyle mutlu son dileyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir