Bana Sevmeyi Anlat / Alper ve Leyla’nın romantik kaçamağı!

TV Programları

16-2

“SADECE İKİMİZ”

Ay Yapım imzalı “Bana Sevmeyi Anlat” bu hafta aşk dolu yeni bölümüyle ekran geliyor. Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın rol aldığı dizinin yeni bölümünde Alper ve Leyla’nın romantik kaçamağı ekran başındaki izleyenleri büyüleyecek.

Her Pazartesi ekranlara gelen Bana Sevmeyi Anlat’ta Alper ve Leyla herkesten uzak baş başa zaman geçirecekler. Sadece birbirlerine ayırdıkları özel zamanda ikili geleceklerinin mutlu hayallerini kuracaklar. Hayallerine kavuşmak için Alper ve Leyla, hapse girmekten son anda kurtulan Haşmet’i parmaklıklar ardına yollamayı nasıl başaracaklar?

Alper ve Leyla birlikte romantik bir yemekte:

16-1

Sonra da başbaşa kalıyorlar…

16-3

 

HAŞMET MUHBİRİN PEŞİNDE!

16-4

Yeni bölümde Haşmet, kendisini ihbar edenin kim olduğunu öğrenmek için detaylı bir araştırma yapacak. Uyuşturucu sevkiyatını öğrenen ve kendisini ihbar eden kişinin çok yakınında olduğunu düşünen Haşmet bağlantılarını kullanacak. İzleyenlerin merakla beklediği bölümde Haşmet, kendisini ihbar edenin Alper ve Leyla olduğunu öğrenecek mi?

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=kqWcUqQwlZ4

Mesude Eraslan’ın yönetmenliğini, Deniz Akçay’ın senaristliğini üstelendiği Bana Sevmeyi Anlat 19 Aralık Pazartesi (Bu akşam) saat 20:00’da Fox’ta ekrana gelecek.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller, Persona Sanat Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir