Kara Para Aşk / Nilüfer kurtuldu, Elif Ömer’e tutuldu!

TV Programları

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Atv.in aşk ve macera dizisi “Kara Para Aşk” dün akşam izleyicisini büyüledi. Nilüfer özgürlüğüne kavuştu ve kurtuldu. Elif, Ömer ile yol arkadaşlığı bitti, ama Ömer’e tutulduğunu ve gerçek sevgili olduklarını anladı. Baştan sona heyecan dolu bölümde, usta oyuncu Nebahat Çehre’nin oyunculuğuna bayıldım desem yalan olmaz. Kızı Nilüfer’e kavuşması, banyo sahneleri herkese duygu dolu anlar yaşattı. Reytingleri de oldukça iyi, hem AB’de, hem de Total’de 3.Sırada yer almış.

Gecen bölümde Nilüfer’in izini bulmuşlar, Burgaz adasında olduğunu öğrenmişlerdi. Ömer, tehlikeli bir çatışma olacağını tahmin ettiğinden Elif’in gelmesini istemez. Elif de mutlaka gelmek ister. Polis Pelin ile ağabeyi komiser Hüseyin de gelir. Arda gelemez.

Ekran Alıntısı.PNG 8.1

Metin, Nilüfer’e iyice yakınlaşır. Onun tutsak eden değil, korucusu gibi olmuştur. Kendisinden bahseder, anlatır. Kader seni bana hediye etti, der ve Nilüfer’i öper. Nilüfer de bu aşka cevap verir. Metin, bu esaret bitecek, sen benim son aşkım olacaksın gibi süslü sözler söyler. Nilüfer Metin’den ablası ile konuşmak için izin ister. Metin, beş dakika konuşmak için izin verir. Nilüfer, beni kurtarmak için elmasları bulması gerektiğini söyler. Elif, daha önceleri yaptığı gibi bir sürpriz yapabileceğini, elmaslara gerek kalmadan kurtarabileceğini söyler. Nilüfer, seni çok seviyorum diyerek telefonu kapatır. Metin, Nilüfer’in bir ara heyecanlandığını anlar, şüphelenir.  Metin, ailesini annesini anlatır. Babasının annesinin dilini kestiğini, o nedenle annesinin konuşmadığını söyler.

Ekran Alıntısı.PNG 8.2

Nilüfer Metin’e daha da bağlanır. Metin, gerçek adının Fatih olduğunu söyler. Bu samimi davranışından dolayı olsa gerek, Nilüfer ablasının sözlerinden bu gece baskına gelecekler diye Metin’e söyler. Metin kaçmak için acil tekne ister.

Zerin Hanım kızı Nilüfer’i görmek için New York bileti ayarlatır. Öğle uçağı ile Amerika’ya uçacaktır.

Ömer, Elif’i bir türlü kalması için ikna edemez. Çareyi onu tuvalete kilitlemekte bulur. Kapıya da oradaki görevliyi nöbetçi diker. Elif, operasyon dönüşüne kadar burada kalacaktır. Elif kafesteki kuş gibi çırpınır. Kapıyı vurur, kapıdaki görevliye çıkmak için yalvarır.

Komiser Hüseyin, Ömer ve polis Pelin üçü Burgaz adasına doğru yola çıkarlar.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Adada Muhtar onları karşılar. Son aylarda kiralanan evleri araştırırlar. Ağaçlıklar içinde tenha bir evde olabileceklerini tahmin ederler. Evin etrafını sararlar. Metin’in 4 adamı vardır. Bu adamlardan ikisi kaçar. Metin önce Nilüfer’i de alıp gitmek ister. Duruma bakar tehlikeli, Nilüfer’i bırakır hızla kıyıya koşar kayalıklardan aşağı denize atlar.

Ekran Alıntısı.PNG 8.3

Metin’in adamları ile çatışma başlar. Gelen bir kurşun komiser Hüseyin’i omzundan yaralar. Ömer, birini vurur, diğer adamı da kıskıvrak yakalar. İçeri gireler, bir masanın altına sinmiş, Nilüfer’i bulurlar. Çok korkmuştur. Komiser Hüseyin’i hastaneye sevk ederler.

Ekran Alıntısı.PNG 8.4

Ömer Nilüfer’i ablasına götürmek için alır, tekne ile İstanbul’a götürür. Yolda konuşurlar, Nilüfer ablam ile fotoğrafınızı gördüm gazetede, sevgili simisin? Diye sorar. Ömer, ablan sana her şeyi anlatır diyerek zekice bir cevap verir.

Ekran Alıntısı.PNG 8.5

Ömer, Elif’i tuvaletten çıkartır. Önce elif, sen ne biçim adamsın diyerek Ömer’e saldırır. Salonda kardeşi Nilüfer’i görünce, iki kardeş sarmaş dolaş olurlar. Ömer gülümseyerek onları seyreder. Elif de teşekkür eden tebessüm ile Ömer’e bakar.

Zerrin Hanım, hava alanına gitmek için erkenden evden çıkar. Ömer de iki kardeşi alır eve götürür. İki kardeş arabada olanları konuşurlar. Ömer, o Metin istediğini hala alamadı. Bir güvenlik şirketinden yardım almanız lazım, der.

Ekran Alıntısı.PNG 8.6

Zerrin Hanımın arabası kalkmadan, Elif onları kapıda yakalar. Küçük kızı Nilüfer arabadan ininde şok olur, sarılır kızına doyasıya. Nilüfer gözyaşlarını tutamaz. Hiçbir şeyden haberi olmayan Zerrin Hanım şaşkındır. Elif, yukarı çıkalım ben her şeyi anlatacağım anne, der.

Ekran Alıntısı.PNG 8.7

Tayyar Bey her yerde Metin’i aratır, bulamaz. Adamı, Tayyar Beye Elif’in Nilüfer’i eve getirdiğini duyunca suratı renkten renge girer. Derin bir ohh çeker. Sonra da Metin’in annesinin evine gider, oğlun nerede diyerek gırtlağını sıkar. Tayyar Beyin kendi ağzından Metin’in kendi oğlu olduğunu öğrendik. Annesine, çıksın deliğinden gelsin.

Ekran Alıntısı.PNG 8.9

Anne Zerrin Hanım, iki kızını sorguya çeker, olanları öğrenmeye çalışır. Elif, anne ben size baştan beri yalan söyledim, der ve her şeyi anlatır. Ablası Aslı da Elif’i ketun olmakla suçlar. Zerrin Hanım kızı Elif’e ilk defa el kaldırır, ama vurmaz. Nebahat Çehre’nin bu sahnelerdeki performansı görülmeye eğerdir.

Komiser Hüseyin ameliyat olur, durumu iyiye gider. Metin de solunum yetersizliğinden hastanededir, tedavi altına alınır.

Elif, Ömer’e telefon açar ulaşamaz. Mesaj atar; “Ömer sana doğru dürüst bir teşekkür bile edemedim, görüşürüz” yazar.

Komiser Hüseyin’in annesi, karası, oğlu ve annesi ziyarete gelir. Ömer’in yengesi Melike, Ömer’e ağır laflar eder, kocamı neredeyse o kız yüzünden ölümüne sebep olacaktın. Kayınvalidesi gelini Melike’yi susturur.

Ekran Alıntısı.PNG 8.10

Elif, Komiser Hüseyin’in yattığı hastaneyi polis Pelin’den öğrenir, içi değişik meyvelerle dolu, bir demet çiçekle ziyarete gelir. Hüseyin’e ne kadar teşekkür etsem azdır diyen Elif’e, asıl sen Ömer’e teşekkür et, der.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ömer ile Elif hastaneden beraber çıkarlar. Ömer Elif’e sen nasılsın diye sorar. Elif bu soruyu ilk defa sen sordun bana. Ömer, ne oldu kim kırdı seni. Elif, ailem diye cevap verir. Bir banka otururlar. Ömer, Elif’in omzunu elini koyar, gözlerini gözlerine dikerek, kardeşini sen kurtardın. Beraber ailene gider her şeyi anlatırız. Elif, çok teşekkür ederim, iyi ki tanımışım seni. Elif’i eve gönderir. Elif, İtalyanca  “Çav” der, Ömer sana da Çav diye karşılık verir.

Metin’in hastanede olduğunu Tayyar Bey öğrenir. Metin adamlarından biri ile kısa bir not yazar gönderir. Zarf Nilüfer’e gelir. “Ben iyiyim güzel kız, merak etme, kalbime sana bıraktım.” Bu kısa not Nilüfer’i sevindirir. Demek ki kötüler de sevebiliyor.

Ekran Alıntısı.PNG 8.12

Levent ile Bahar şirkette ikin, ölen Sibel’in annesi Bahar Hanımla görüşür. Ömer’in polis olduğunu, Elif’in sevgilisi olmadığını öğrenir. Bu aldığı bilgi Bahar’ı çok sevindirir, sevgilisi Levent’i öper.

Ekran Alıntısı.PNG 8.13

Elif, atlar motoruna dolaşmaya çıkar. Deniz kıyısında oturur, resim yapmaya başlar. Keyiflidir, kardeşini kurtarmanın keyfini sürer. Taner, Elif ile elmaslar konusunu konuşurlar. Ben sana yardımcı olacağım, der.

Ekran Alıntısı.PNG 8.14

Akşam yemeğinde tüm aile beraberdir. Nilüfer yemeğe inmez, beni rahatsız etmeyin, yatacağım demiş annesine. Taner, bir aradayken şu elmas meselesini konuşalım, der. Ama kardeşler arasında tartışma çıkar. Nilüfer, atlar bir taksiye hastaneye Metin’e gider. Odasını öğrenir, uyuyan Metin’in elini tutar, göğsüne kapanır.

Kapalıçarşı’da kaçak bir elmas ortaya çıkar. Ömer, Elif’in babasının elmaslarından olabileceğini tahmin eder. Ömer, Elif’i arar. Elif, sesimi duymadan duramıyorsun galiba… Ömer, haklısın, görmeden de duramayacağım galiba. Ömer, sahil yolundayım, gel konuşalım.

Ekran Alıntısı.PNG 8.15

Aslı’nın kocası Taner, Tayyar Beyin metresi Pınar ile sevgilidir. Gece buluşurlar. Taner elmasların kokusunu almıştır. Zengin olacağız, gideceğiz buralardan. Az daha sabret, elmasları alacağız ve gideceğiz.

Tayyar Bey, Zerrin Hanıma ziyarete gelir. Habersiz geldim, geçerken uğrayayım dedim. Zerrin Hanım ben sana çok kırgınım, benim kızım kaçırılmış, senin New York’taki otelinde kalıyormuş gibi bana resmen yalan söyledin, neden bana yalan söyledin diyerek hesap sorar. Tayyar Bey ne diyeceğini bilemez, yutkunur kalır.

Ömer ile Elif buluşurlar. Ömer, her şeyi annenlere anlatacağız. Elmaslarla ilgili bilgi var. Elif, ben sana inanıyorum Ömer. En kötü durumdayken karşıma sen çıktın, her zaman yanımda oldun. Olduğun gibisin. Elif’in gözleri Ömer’in gözleriyle göz gözedir. Benden farklısın ama, bana iyi geldin.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ömer beklemediği bu sözler karşısında, elini Elif’in alnına koyar, ateşin falan mı çıktı senin?

Ekran Alıntısı.PNG 8.18

Elif, dayanamaz Ömer’i kendine çeker dudaklarından öper. Bu öpücük Elif’in Ömer’e tutulduğunun ispatıdır. Ömer, sen gerçeği açıklamayacak mıydın? Elif, bu oyun değildi gerçekti, der ve 8.Bölüm burada sona erer.

Ekran Alıntısı.PNG 8.19

Nilüfer bulundu, artık Elif-Ömer aşkı var. Şimdi elmaslar aranacak, birlikte çok güzel günleri geçecek. İlerleyen bölümlerde daha neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Ay Yapım’ın bu keyif veren, hep söylediğim gibi sinema tadındaki bu dizini herkesin zevkle izlediğini biliyorum.  Ayrıca Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in birbirlerini çok yakıştıklarını da söylemeden geçemeyeceğim.

 

 

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten, karaparaaşk twitter sayfasından ve tarafımdan diziden alınmıştır.

1 thought on “Kara Para Aşk / Nilüfer kurtuldu, Elif Ömer’e tutuldu!

  1. Çok güzel yazmışsınız, her şeye değinmişsiniz, teşekkürler. Hatta ben, Bahar’ın, Sibel’in annesiyle konuştuğu ve Ömer’in polis olduğunu öğrendiği sahneyi kaçırmışım, bunu da buradan sizin yazınızdan öğrendim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir