Çağatay Ulusoy’un başındaki yara izleri?

TV Programları

cagatayulusoy2s80lzb5muugjr0is8xae3q

Çağatay Ulusoy dizileri için her fedakarlığı yapıyor, imaj değiştiriyor. Delibal filmi için uzattığı saçlarını, “İçerde” dizisi için kestirmiş, üç numaraya vurdurmuştur.

İlk dizisi olan, “Adını Feriha Koydum” dizisinde 2 sezon boyunca şekilden şekile soktuğu çok güzel gür saçları vardı. Her hafta berberi Şükrü Dudu’ya iki kere gider, kestirir, yıkatır ve şekil verdirirmiş.

4 yıl önce de Ağustos 2012’de “Emir’in Yolu” dizisinde saçlarını gene üç numara kestirmişti. O yıllarda bir röportajında; “Ben de alışamadım, ama alışıcaz. İlk defa yapıyorum üç numara, Allah’tan kafa düzgün çıktı, alttan da yamuk değilmiş onu gördüm.” Diyerek espri yapmıştı.

 

ekran-alintisie-y-c-u-2

O zaman da başının arka sağ tarafında yara izleri vardı. Muhabir sormadı ama, Çağatay’ın çocukluğundan kalma  yaralar. Kendisinin de söylediğine göre çocukluğunda son derece hiperaktif, yaramaz bir çocukmuş. Düşme sonucu, yada atılan taş izleri olabilir. İçerde dizisinde arka plan çekimlerinde o yara izlerini görebiliyoruz.

ekran-alintisiicerde-13-fr-23

Çok kişinin dikkatini çekmiştir. Çağatay Ulusoy’un sol kaşı üzerindeki alında bir yara izi gibi çizik var. Bu çizik berberi Şükrü Dudu’nun marifeti…

ekran-alintisiic-u-alin

Günümüzde gençler kaşlarının sağına-soluna makasla kestirerek çizik yaptırıyor ya… Sarp karakterine dizinin imaj-makerı mı, yoksa berberi Şükrü Dudu’nun aklına geldi de yapıldı bilemiyorum. Berberi Şükrü Dudu, Çağatay’ın alnının sol tarafına makasla bu çiziği konduruvermiş. Sarp’a yakışmış doğrusu, bir hava vermiş.

İçerde dizisinde Sarp karakterin kısa saç yeni imajı oldu. İşin doğrusu Çağatay’a kısa saç yakıştı. Dizinin devamı süresince Sarp’ı hep bu haliyle izleyeceğiz tahmin ediyorum. İlerleyen bölümlerde saçlar uzatılıp yeni bir imaj verilir mi bilemem!

Berberi Şükrü Dudu’nun söylediği gibi; Çağatay’ın saçları çok güzel, onun için istediğimiz şekli verebiliyoruz. Kısa da yakışıyor, uzun da yakışıyor, ne yapsak oluyor, yakışıklı çocuk.”

“İçerde” dizisinde Sarp karakterin yeni imajı kısa saçlı hali oldu. İşin doğrusu yakıştı da… Şimdi gençler berbere gidip, saçlarını Çağatay Ulusoy modeli 3 numaraya vurduruyorlarmış. Ne diyelim berberlerimize de yeni iş çıktı!

Biz de “Sıhatler olsun” diyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir