Bana Sevmeyi Anlat / Haşmet tutuklanıyor! Bomba, Leyla’nın annesi kim?

TV Programları

14-2

Bana Sevmeyi Anlat’ta bu akşam izleyiciyi sürpriz gelişmeler bekliyor… Ve Leyla’nın bir türlü kurtulamadığı müstakbel nişanlısı Haşmet Bey tutuklanıyor mu? En büyük bomba, Leyla’nın annesi kim?

Ay Yapım imzalı, Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın rol aldığı “Bana Sevmeyi Anlat” bu akşam sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor. Heyecan dolu bölümde, Leyla ve Alper arasındaki ilişkiyi öğrenen Berna, Alper’i yeniden kazanmak için düğmeye basacak.

Berna’nın planı nedir?

Dizide, Alper’i en yakın arkadaşıyla aldatan Berna, geçirdiği trafik kazası nedeniyle sekiz ay kaldığı komadan uyandı. Kazadan önce Alper’e boşanmak istediğini söyleyen Berna artık eşini yeniden kazanmak isteyecek. Berna’nın yaşananları hatırlamadığını zanneden Alper, ayrılık konuşması için onun sağlığına kavuşmasını bekleyecek.

14-4

Aslında her şeyi hatırlayan ve Alper’in, Leyla ile ilişkisini öğrenen Berna, ikiliyi baş başa bırakmamak için uğraşacak. Berna, Leyla ile birlikte iş seyahatine çıkan Alper’i bu gezide de yalnız bırakmayacak.

14-1

Berna, Haşmet’i de yolculuğa ikna edecek. Leyla, Alper, Haşmet ve Berna’nın hep birlikte çıktıkları gezide onları hangi sürprizler bekliyor?

Haşmet tutuklanıyor mu?

14-2

Haşmet’in, yapacağı kaçakçılığın gününü öğrenen Leyla ve Alper o güne dek Haşmet’e oynadıkları oyunu sürdürmeye devam edecekler. Haşmet’le nişanlı olduğunu yalanını sürdüren Leyla ve Alper’i yeni bölümde alacakları beklenmeyen haberle şoke olacaklar.

14-3

Soluk soluğa geçecek bölümde, Leyla ve Alper, Haşmet’i tutuklatabilecek mi?

 

Canan ve Salih yüzleşiyor…

indir-canan bana-sevmeyi-anlat-salih-kimdir

Leyla’nın annesi olduğundan habersiz olan Canan’a yeni bölümde Salih ulaşmayı başaracak. Yılların hesabını Canan’a sormak isteyen Salih’in eski eşine vereceği haber, Canan’ı derin bir depresyona sürükleyecek. Leyla ve Canan anne-kız olduklarını öğrenebilecek mi?

Deniz Akçay’ın senaristliğini, Mesude Eraslan’ın yönetmenliğini üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat 5 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’da Fox’ta ekrana gelecek.

 

FRAGMAN LİNKİ: https://www.youtube.com/watch?v=Hq3bDHzfsu0

 Heyecanlı bir bölüm bu akşam izleyicini bekliyor. Asıl bomba; Canan Hanım asistanı olarak eze eze kullandığı Leyla’nın kızı olduğunu öğrenince ne yapacak?

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Kaynak Haber ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir