Kara Sevda / Aşıklar tehlikede!

TV Programları

kara-sevda-46-bolum-3

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın yeni bölümünde; Kemal, donma tehlikesi geçiren Nihan’ın hayatını kurtaracak.

Kemal’in, ölüm kalım savaşı veren Nihan için verdiği amansız mücadele ekran başındakileri derinden etkileyecek.

Bölümde, aşıkların yeniden bir arada olmasından şüphelenen Emir, gerçeği öğrenmek için Nihan’ı kullanarak hain bir plan yapacak.

 

kara-sevda-46-bolum-2

kara-sevda-46-bolum-1

Dizinin nefes kesen yeni bölümünde; Kemal, Nihan’ın hayata dönme sevincini yaşamadan Asu’nun intihar haberiyle sarsılacak. Kemal; adeta vicdan azabı duyduğu Asu için Emir’in tuzağına kendini bir kez daha atacak.

Kemal’den sonsuza dek kurtulmak için acımasız bir plan yapan Emir, Kemal’i işlemediği bir suç yüzünden özgürlüğünü kaybetmekle karşı karşıya bırakacak. Kara Sevda hayranlarının soluk soluğa izleyeceği bölümde, Kemal’in, Emir’in oyunundan kurtulmak için atacağı adımlar izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Bölümde; Asu’yu kurtarmak için Nihan’la birlikte hastaneye giden Kemal, kendi ayaklarıyla polise yakalanmak için davetiye çıkartacak. Nihan’ın, Kemal için verdiği çabayı da fark eden Emir, Nihan ve Kemal ilişkisinin yeniden başlayıp başlamadığını öğrenmek için, Nihan’ı da kullanarak yeni bir plan yapacak.

kara-sevda-46-bolum-4

Nihan ve Kemal büyük tuzaktan kurtulmayı başarabilecek mi?, Emir’in oyunuyla Kemal tutuklanacak mı? ve intihar eden Asu hayatta kalacak mı? gibi merakla beklenen soru işaretleri yeni bölümde yanıt bulacak.

kara-sevda-46-bolum-6

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda 30 Kasım Çarşamba günü (bu akşam) saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak Haber ve görseller Persona Sanat Basın bülteni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir