Kurt Seyit ve Şura Mart başında Star Tv.de.

TV Programları

19 Ocak ’14

Kategori
TV Programları
Kurt Seyit ve Şura Mart başında Star Tv.de.

Yılbaşı akşamı 2014’e Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın görkemli vals dansı ile girdik.Star Tv.de yayına girecek dizinin ilk tanıtım gösterimi böylesine güzeldi. Kıvanç Tatılıtuğ askeri tören üniformasıyla yer alırken Zeynep’in dönemin dokusunu yansıtan tuvaletiyle göz kamaşırdı. Yaptıkları romantik dans izleyiciden tam not aldı.

Ancak bu gün Ece Yörenç Twitter’ den attığı twit ile dizinin ilk bölümünün Mart başında gösterime gireceğini yazdı. Halbuki Ocak sonunda bekliyorduk. Biraz uzun bir süreye gitti. Bilmiyoruz çekimlerde bir sorun mu var amma, ben iyiye yoruyorum, titiz bir çalışma olduğu için olsa gerek diyorum.

 

.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı, tutkulu ve masalımsı bir aşk hikâyesinin  “Kurt Seyit ve Şura” ‘nın kısaca konusu şöyle;

Kurt Seyit ve Şura’nın, saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, isyan kıpırtılarından ihtilalin yangınına, Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul’a, 1920’lerin Pera’sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın yolculuğu olacak. Ekranlarda daha önce görmediğimiz bir masalı anlatacak olan Ay Yapım imzalı “Kurt Seyit ve Şura” Mart’ta Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Hilal Sarar’ın yönetmen olarak görev yaptığı dizinin senaryosunu Ece Yörenç yazıyor. MüziklerinToygar Işıklı yapıyor.

r.

Nermin Bezmen’in “Kurt Seyis ve Shura” adlı kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya’sından 1920’lerin İstabul’ una uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un muhafız alayının cesur subayı. Kırım Türk’ü Kurt Seyis karakterini canlandırdığı dizide, ilk görüşte aşık olduğu soylu bir ailenin asil, güzel ve hayat dolu kızı Şura karakterini ise Zeynep Abdullah Farah canlandırıyor.

Lafın kısası 4 Mart salı akşamı, güzel bir dizi bizleri bekliyor. Ay Yapım’ın Kuzey Güney tadındaki bir dizisini daha izleyiciyle buluşturacak.

Şimdiden iyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

 

 

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir