Çağatay Ulusoy Hasta mı?

Magazin
Kategori
Magazin
 Bf4GcUACQAA8Crf[1]

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz hafta sonu, İstanbul Cerrahi Hastanesi“nden çıkarken görülmüş. Süper Starlife’ın haberine göre, arabası ile çıkışta görüntüsünün alınmaması için büyük çaba harcamış. Akla gelen Çağatay Ulusoy hasta mı? Sosyal medyada, Twiter’da ve bazı internet sitelerinde çıkan haberler akla bu soruyu getirdi.

Sabahın erken saatlerinde hastaneye giren Çağatay Ulusoy, 2 saat sonra çıkmıştır.

25 Nisan Cuma günü Ece Yörenç attığı twitte, “Çağatay Ulusoy gayet iyi, şimdi konuştum” demiştir. Bu twitle sevenlerinin yüreği bir nebze rahatlamıştır.

Ekran Alıntısı.PNG cu.PNG er

Çağatay’ın Menajeri,  “Geçerken uğradık” diye açıklama yapmış. Bu açıklamayı yaparken, Çağatay Ulusoy’un yanında beraber olduklarını tahmin ediyorum.

Ekran Alıntısı.PNG cu.2

Edinilen bilgiye göre hastanede iki saat kaldıkları söyleniyor. Bir yakınını ziyarete gitse, iki saat ziyaret sürmez. Rahatsızlığından dolayı bir takım tahliller de yaptırmış olabilir. Neden burada olduğu sorusuna cevap vermemiştir.

Ekran Alıntısı.PNG ç.ul

Dileyelim Menajerinin dediği gibi geçerken uğramışlardır. Medcezir dizisinin yakışıklı oyuncusu, Çağatay Ulusoy’un sağlık durumunda önemli bir sorun yoktur.

 

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not:Görüntüler Süper Starlife çekimlerinden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir