Cesur ve Sühan’ın modern aşk masalı izleyiciden tam not aldı!

TV Programları

1-2

CESUR VE GÜZEL İZLEYİCİYLE BULUŞTU!

Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı “Cesur ve Güzel” dün akşam Star TV’den yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başarılı performansları ve büyüleyici uyumu büyük beğeni topladı. Sosyal medyaya damga vuran dizide Cesur ve Sühan’ın modern aşk masalı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Sosyal medya mecrası Twitter’ın gündeminin ilk sıralarına yerleşen dizide; #CesurveGüzel, #KıvançTatlıtuğ ve #Tuba Büyüküstün etiketleri Trend Topic (Çok konuşulanlar) listesinde yer alarak övgü yağmuruna tutuldu. Cesur ve Güzel’in güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi izleyicinin beğenisini kazandı.

1-1

Korludağ kasabasına geldiği ilk günde Sühan’ın kendisini büyük bir kazadan kurtaran Cesur’la ezberbozan tanışmaları izleyiciyi adeta büyüledi. Korludağ’a, kasabanın kurucusu ve Sühan’ın babası Tahsin Korludağ’dan intikam almak için gelen Cesur, Sühan’ı etkilemeyi başardı. Korhan Korludağ’dan toprak satın alarak kasabaya yerleşen Cesur’un gelişine ilk olarak Tahsin Korludağ karşı çıktı.

Cesur, satın aldığı toprakları ve evinin etrafını bizzat kendisi çalışarak toparladı.

1-5

Evin etrafını kuru dallardan temizledi.

1-4

Bölümde;Cesur’u kıskanan Sühan’ın sevgilisi Bülent yaşadığı kıskançlıkla Cesur’un evini ateşe verdi.

1-6

Heyecan dolu bölümde, düşmanı Tahsin Korludağ’ı evinde ağırlayan Cesur, onu yangından kurtardı. Dizinin final sahnesinde yangında yara alan Cesur, Korludağların çiftlik evinde tedaviye alındı.

Geçmişinin sırlarıyla Korludağ’a yerleşerek Tahsin Korludağ’dan intikam almak isteyen Cesur’un amacı büyük merak uyandırdı. Dizinin ikinci bölümünde; Cesur ve Sühan; Korludağ çiftlik evinde birbirlerini tanıma şansı bulacaklar.

2-2 3-3

Cesur ve Güzel dizisindeki Cesur ve Sühan’ın modern aşk masalı izleyiciden tam not aldığı gibi reytingleri de güzel geldi. Kanal D’nin “Vatanım Sensin” arkasından 2.sırada yer aldı. Total’de: 5,33 – 12,70 AB’de: 5,35 – 13,51 ABC1’de: 6,10 – 14,34 reyting puanı aldığını gördük.

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı Cesur ve Güzel’in haftaya 17 Kasım Perşembe akşamı 2.bölümü merakla bekleyeceğiz.

İşte dizinin merakla beklenen ikinci bölüm fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=jZuYoLcpza8

 Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir