Bana Sevmeyi Anlat’ta sürpriz gelişme!

TV Programları

alper-hakverdi

Ay Yapım imzalı, Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın rol aldığı Bana Sevmeyi Anlat bu hafta çarpıcı bölümle ekrana geliyor.

HAKVERDİ YAŞIYOR!

BANA SEVMEYİ ANLAT’TA SÜRPRİZ GELİŞME!

Haşmet’in kaza süsü vererek öldürttüğü Leyla’nın (Seda Bakan) kardeşi Hakverdi’nin (Bahadır Vatanoğlu) hayatta olduğu yeni bölümde ortaya çıkacak.

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bana Sevmeyi Anlat’ta heyecan doruğa çıkıyor. Alper ve Hakverdi’nin beklenmedik şekilde bir araya gelmesi dizide milad olacak sürpriz gelişmelere neden olacak. Leyla ve Alper’in ilişkisini de yön verecek olan gelişmeler ekran başındaki izleyenleri de çok şaşırtacak. Ölüm emrini verdiği Haşmet’ten intikam almak için geri dönen Hakverdi, Alper’e neler anlatacak?

bsa-10-2

Bu akşam 10.bölümde neler olacaklar:

Alper gizemli buluşmanın ardından büyük bir kararın eşiğindedir. Nasıl bir karar verirse versin dünyası değişecektir. Karşısında Onur’u gören Engin için ise yüzleşme zamanıdır. Simge’nin eline geçen görüntüden habersiz olan Leyla oğluna kavuşmuş mutludur. Haşmet planının işlediğini düşünürken beklenmedik bir gelişmeyle dengeler değiştirir. Artık herkes atacağı adımı bir kere daha düşünecektir.

bsa-10-1

Yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın senaristliğini Deniz Akçay’ın üstlendiği BANA SEVMEYİ ANLAT 4 Kasım Cuma günü (bu akşam) saat 20:00’da FOX’ta ekrana gelecek…

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir