“İÇERDE” yine zirvede! Sarp Celal’in damadı mı olacak?

TV Programları

icerde-7-2

Ay Yapım imzalı, ekranların fenomeni “İçerde ” dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle tüm kategorilerde izlenme rekorları kırarak, birinciliği göğüsledi.

SOSYAL MEDYA “İÇERDE MİSİN” DEDİ!

İçerde, sosyal medya mecrası Twitter’ın Türkiye gündeminde #İçerdemisin etiketiyle 16 saat 15 dakika, Dünyada ise 7 saat 15 dakika kalarak yine rekora imza attı. Bölümün unutulmaz anlarından Sarp, Eylem’i yaptığı haberden dolayı korkutmak isteyen Mert’i tuttuğu adama para verirken gördü. Çatı katında Sarp ve Mert’in nefes kesen dövüş sahnesi izleyenleri ekrana kilitledi.

 

icerde-7-3

Yumruklaşmalar yetmedi, bir ara tabancalar çekildi!

icerde-7-5

Çok konuşulan dövüş sahnesi: https://www.youtube.com/watch?v=wm9oHyJMPiI

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen “İçerde”, dün akşam yayınlanan yedinci bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. “İçerde”, 20+ ABC1’de 11,03 izlenme oranı (rating), 24,69 izlenme payı (share), AB’de 11,48 izlenme oranı (rating), 26,87 izlenme payı (share), Total’de ise 8,09 izlenme oranı (rating), 19,64 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

MELEK, CELAL’İN KIZI!

icerde-7-4

Eylem’in sokak çocukları ile ilgili yaptığı haberde ona haberi gönderenin Talip olduğu ortaya çıktı. Kebapçı Celal’in ilgisini çekmeye çalışan Talip, Celal ile bir buluşma ayarlayıp bildikleri karşısında para istedi. Umut’a ulaşacağını sanan Sarp, Talip’i köşeye sıkıştırıp sorduğu sorulara aldığı cevap karşısında şoke oldu. Talip, manevi kızı diye bilinen Melek’in aslında Celal’in öz kızı olduğunu, kızın annesinin aşığıyla kaçtığı için Celal’in onları öldürdüğünü, Melek’inde kendi kızı olduğunu öğrenince yanına aldığını söyledi. Akla gelen soru? Bu durumda Sarp Celal’in damadı mı olacak? Melek Sarp’a abayı yaktı! İki sevgili olma yolundalar. Bu durumu Celal’in karısı Yeşim farkında… Onu oldukça rahatsız ediyor.

icerde-7-1

Sarp’ın, Melek’in geçmişini öğrendiği o anlar:

Adrenalinin eksik olmadığı bölümde Talip’in kendini ailesi yaşasın diye vurmak zorunda kaldığı ve Coşkun’un hala yaşadığını gördüğümüz final sahnesi geceye damga vurdu.

Çağatay Ulusoy; İçerde dizisinde ilk defa çok farklı bir karakter ve imajla seyircisinin karşısına çıktı. Çok da olumlu eleştiriler alıyor. Ben zaten Çağatay’ı yıllardır çok yakından tanıyor ve takip ediyorum. Milliyet Blog’da hakkında yazdığım olumlu yazılardan dolayı bloger arkadaşlardan “Bu ne Çağatay sevgisi?” diye yorumlar alıyorum. Tabii gülüp geçiyorum. Oyunculuğunu takdirle karşılıyorum, Çağatay; yaptığı işi ciddiye alıyor, bu nedenle kendisini seyrettiriyor. Ben de Sezar’ın hakkını Sezar’a veriyorum. Dizinin Reytingleriyle beraber Çağatay’ın da performansının yükseldiğini görüyorum. Oyunculuğuna lafım yok ama, buradan dizinin imaj makerına ve Çağatay’ın berberi Şükrü Dudu’ya  gönderme yapıyorum. Şu deli oğlanın saçlarını üç numara yerine 5 numara ile kesseniz artık. İlk bölümlerde hapishane için bu saç traşı tamamdı, artık yeni bir sevgilisi de var, biraz kendisini bakması lazım değil mi?

cwfg4bywiaarvyj

Şu dazlak traşı ile gençler arasında kötü örnek oluyor! (Bu konuda takipçilerinden de eleştiriler geliyor.)

Dizinin yönetmeni Uluç Bayraktar’dan bir de ricam var; Çağatay şarkı söylemeyi seviyor. İlerideki bölümlerde Celal ve ekibi ile bir mangal partisi yapsalar, Sarp da sazı eline alsa, izleyicisine bir türkü patlatırsa çok da iyi olur!

Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

“İçerde” yeni bölümü ile 7 Kasım Pazartesi günü Saat 20.00’de 8.bölümü ile Show TV’de!

İçerde’yi milyonlarca seyircisi gibi ben de keyifle izliyorum. Sezon boyunca 39 bölüm devam edecek ve final yapacak. Daha çok güzel bölümler ekranlara gelecek!

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak Haber, Persona Sanat Basın Bülteni


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir