Kara Sevda / Kemal ve Nihan yeniden bir araya mı geliyor?

TV Programları

70678

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, tesadüf ve sürprizlerle dolu bir İstanbul gecesinin bir araya getirdiği Kemal ve Nihan’ın romantik sahneleri ekrana gelecek. Bir gece için her şeyden uzaklaşmak isteyen Kemal ve Nihan, hiç beklemedikleri bir anda karşı karşıya kalırlar. Sevilen müzik grubu PERA’nın konuk olduğu Kara Sevda’nın yeni bölümüne duygu dolu sahneler damga vuracak.

Acı dolu günler yaşayan Nihan, bir süreliğine de olsa her şeyi unutabileceği bir gece geçirmek için, Kemal’le mutlu günlerinden bir anının peşinden gider. Kemal’le olan geçmişi her adımda karşısına çıkan Nihan, kendi gerçekleriyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalacak. Kalplerinin sesini dinleyen Kemal ve Nihan, savunmasız olarak karşı karşıya geldiklerinde, birbirlerinden uzaklaşamayacaklarını anlayacaklar.

Kemal gerçeğe çok yaklaşıyor

Kemal’in telefonda dinlediği kayıt, Ozan’ın ölümünün intihar değil, cinayet olduğunu anlamasını sağlar. Artık bu gerçeği ortaya çıkarmak, Nihan’a ve vicdanına karşı borcudur. Kemal’in ilk hareket noktası, mecburi bir sebepten ötürü Zeynep olur. Zeynep’in kendine sakladığı gerçekler üstüne basılmayı bekleyen bir mayın kadar tehlikelidir. Diğer tarafta Emir, Kemal’in kayıtlara ulaştığından habersiz, dikkatinin hala Ozan’ın üstünde olduğunu anladığında, daha sert hamlelere hazırlanır.

70681
Kozcuoğlu şirketler grubuna ait hisselerin Nihan’a devredilmesinden rahatsız olan Galip, Emir’in gözünü açmak için Nihan’a tuzak kurar.

70680

Nihan bu tuzağa düştüğünde ilk sınavını Emir’den önce, Kemal’e ve kalbine karşı verecektir. Kemal ise Nihan’a yaklaştıkça, Asu’yla ilişkisi gözünde daha bulanıklaşmaya başlar.

Kemal, Ozan’ı zehirleten kişinin peşine düştüğünde, Emir de geçmişe dönük bir operasyon başlatmıştır. Bu sırada Kemal’in araştırması beklenmedik bir anda, sürpriz bir isimle düğümlenir. Kemal bu ismi aştığında, önündeki duvar kalkacak ve gerçeğe yaklaşacaktır.

70679

Nihan, Eda ile eğlenmek için dışarı çıktığında, geçmişi her adımda Nihan’a, Kemal’i ve aşkını hatırlatır.

kara-sevda-41-bolum-4

Bu akşamki bölümde, sevilen müzik grubu PERA’a Kara Sevda‘nın konuğu oluyor.

kara-sevda-41-bolum-2

O akşam, Kemal’le Nihan’ı kalplerinin sesi aynı yerde buluşturur.

kara-sevda-41-bolum-1

Savunmasız olarak karşı karşıya geldiklerinde, ikisi de kalplerine attıkları mührü dillendirecektir: “sonsuza kadar”

70676

Kemal ile Emir, Ozan’ın öldürülmesine dair son hamlelerini yaptığında, görünen bütün gerçekler anlamını değiştirecektir.

Kara Sevda 41.Bölüm 2. Fragmanı:

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Özlem Yılmaz, Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 26 Ekim Çarşamba (bu akşam) saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir