Çağatay Ulusoy Paris’e uçtu!

Magazin

cvcld08w8aaurjl

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz gün İçerde dizi çekimlerinden arda kalan boş gününde Paris’e gitti. Atatürk Hava Limanı dış hatlar terminalinde elinde valizi ile görüntülendi. Menajeri Engin Aykant ve Çağatay’ın biraz açığında yürüyen İlknur Aykanat da vardı.

cvcb5eew8aa_m0f

Çağatay Ulusoy, bir derginin fotoğraf çekimleri için Paris’e gidiyordu. Ulusoy: “Bu tadımlık bir Paris seyahati olacak. Hemen döneceğim.”dedi. Gazetecilerin fotoğraf aldığını görünce yanındaki bayan arkadaşı için; “Menajerinin eşi. Yanlış bir şey yazmayın.” Diye uyarıda bulunmuş. İlknur Aykanat, Çağatay Ulusoy’un menajeri Engin Aykanat’ın eşi ve aynı zamanda İÇERDE dizisinde Moda Danışmanı olarak görev yapıyor.

Çağatay Ulusoy İlknur Aykanat ile Café de Paris Monte-Carlo’da.

cvzxj7vwiae0dxg

Paris ve Monte Carlo’nun görkemli mekanlarında dergi çekimleri yapıldı. Opéra de Monte-Carlo salonu seyirci locasında verdiği bir pozda Çağatay Ulusoy görülüyor. Çağatay Ulusoy şık smokinli kıyafeti ile bir Lordu andırıyordu.

14642381_1330296257012017_2091921811904688499_n

Yukarıdaki fotoğraf menajeri Engin Aykanat tarafından ınstagram sayfasında ve Çağatay Ulusoy’un facebook sayfasında paylaşılmış, çok kısa zamanda 56 bin beğeni almıştır.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir