Medcezir / Mira & Yaman mutlu anlar!

TV Programları

Ekran Alıntısı.PNG 32.1

Star Tv.in fenomen dizisi “Medcezir” 32.bölümü ile ekranlarımızdaydı. Yaman, sevgili oluşlarının altıncı ayını romantik bir şekilde kutlamak için örnek evlerden birinin holünü onlarca mum yakarak hazırlar, Mira’ya sürpriz yapar. Ender Hanım, Mert ve Eylül’e teşekkür etmeyi unutmaz. Beyaz şarap içerek, dans ederek birlikteliklerini kutlarlar.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

32.Bölümün reytinglerine göz atarsak, düşme görüyoruz. AB’de 2.sırada, Total’de 3.sırada yer almış. Geçen hafta yazmıştım. Hikaye üstünde durulması gerektiğini, Ece Yörenç’in yorulduğunu, yanına tekrar Melek Gençoğlu’nu alması gerektiğini yazmıştım. Bir yardımcı da alabilir. Konuda yardımcı oyunculara başrol gibi olaylar yükleniyor. Mira ile Yaman’ın sadece aşk sahneleri öpüşmeleri yetmiyor. Diziye heyecan katılmalı diyorum. Bu dizi her iki dalda, birinciliğe layık. Yönetmen dahil herkes elinden geleni yapıyor. Yapımcı Kerem Çatay ekibi toplayıp, biz nerede hata yapıyoruz, ne yapmalıyız diye fikir teatisinde bulunması lazım. O zaman tam seyirci desteğini alacağını düşünüyorum.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Selim Bey ve Ender Hanım cenazeye gelenlerin resimlerini incelerler. Cinayeti çözmeye çalışırlar. O sırada Asım Bey gelir, ölüyorum diye arasam açmayacaksınız diye sitem eder.Yardıma ihtiyacı vardır.

Faruk Bey, Sedef ve Sude Hanım lokantada beraberdirler. İşleri ve gelecekle ilgili planları konuşurlar. Sude Hanım gene içkiyi biraz fazla kaçırır.

Ekran Alıntısı.PNG 32.3

Faruk Bey, sarhoş araba kullanmasını istemez, onu eve Kenan ile gönderir. Eve girişte Asım Bey yorgun değilseniz bir kahvenizi içebilirim, Sude kabul etmez, Asım Bey yüz üstü geri döner.

Ekran Alıntısı.PNG 32.13

Mert, Eylül’lerde yemeğe davetlidir. Yemek Öncesi Barış Beyi satrançta 7 dakikada mat eder. Barış Beyin hoşuna gitmez. Yemek sonrası çıkışta, Mert baban bu gece bana çok sıcak davrandı, bana alışmaya karar vermiş. Mert, Eylül’e öpücüklerle veda eder.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Yaman ile Mira sahilde ateş başında oturur konuşurlar. Geçmişlerini çek ederler. Tanışmalarından bu tarafa geçenleri, olanları her türlü ihtimalleri bir bir konuşup, hayallerinde canlandırırlar.

Ekran Alıntısı.PNG 32.5

Nişantaşı’da bir barda zengin kız Mira tek başına meyve suyu içiyor.

Ekran Alıntısı.PNG 32.4

Tozludere’den fakir oğlan Yaman başka bir masada çay içiyor. Mira’nın dikkati Yaman’ın yırtık botlarına odaklanıyor.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Yaman, siz bindiği arabayı, cep telefonunu ve giydiği kıyafete bakıyorsunuz. Ben Selim Beylerin garantisi altında olmasaydım, kolay kolay kabul etmezdiniz aranıza. Mira, ben Tozludere’de olsaydım deyince, Yaman hiç kaçırmazdım seni… Mira’nın Tozludere’de halının tozunu sopalarken görüntüsü çok enteresandı.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ekran Alıntısı.PNG 32.9                                                                                         

Yaman ve Mira’nın Liseli öğrenci tiplemeleri de bir başkaydı.

Ekran Alıntısı.PNG 32.10

Sahilde kumsalda erkeklerin, kızların saç saça, baş başa kavga sahneleri de bir farklıydı.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

 

Yaman, bizim yaşadıklarımız geçmişte kaldı, sen benim geleceğimsin. Mira, her seferinde lafı Leyla’ya getirir. Leyla ile seviştiniz mi? gibi soruları Yaman’ı sıkıntıya sokar. Sonra Yaman’ı öpücükler vererek kendini af ettirir.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Sude Hanım koltuk da kitap okurken uyur kalır. Rüyasında Kenan’ın öpmesi, Beren’in uyandırmasıyla yarıda kalır.Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Yaman Leyal ile telefonla görüşür. Leyla’nın babası, Orkun’un adamları ile tartışırken kalp krizi geçirir. Yaman’a telefon eder. Yaman, yardımcı olmak için hastaneye gider. Yaman, bütün geceyi hastanede Leyla ile geçirir. Bu durum Mira’nın hiç hoşuna gitmez.

Tan’ın maşası Kadir iş istemek bahanesiyle Faruk Beyin lokantasına gelir. Faruk Bey elemana ihtiyacımız yok. Çıkışta da Kadir bir not kağıdını Mira’nın cebine koymayı başarır.

Ekran Alıntısı.PNG 32.23

Yaman o sırada gelir. Mira, hemen Leyla ile ne yaptıklarını, sabaha kadar geceyi nasıl geçirdiklerini sorar. Yaman yarı dalga geçerek anlatır. Sabaha kadar el ele, göz göze parkta geçirdiklerini söyler. Mira gene kıskançlıktan kudurur. Mira Eylül ile okula giderler.

Ekran Alıntısı.PNG 32.15

Mira okula giderken direksiyonda Leyla ile Yaman’ın konuşmalarını düşünürken direksiyon hakimiyetini kaybeder, yanından geçen aracı vurur. Vurduğu arabada da Turunç Nadir vardır. Motor ile geçen Ada da yoldan çıkar. Mira, lokantanın kartını  Nadir beye verir.

Yaman Kenan’a Tozludere’ye gittiğini Leyla’nın babasının durumunu anlatır. Orkun’un adamlarının Leyla’nın babasına imzalattıkları sözleşmeyi şantiyeden Leyla ile alırlar. Kenan, inşallah başın derde girmez, der.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Sude Hanım güneşleniyordur. Yaman ile Kenan Sude Hanımın vereceği eşyaları almaya gelirler. Sude eşyaları gösterir. İşinize yarayanları alın.

Ekran Alıntısı.PNG 32.18

Selim Bey, Turunç Nadir’in Antalya bölgesinden taşımacık taptığı bilğisini alır. Bu cinayetle ilgisini araştırmaktadır. Oğlu Mert ile denizde, Mert’in yelkenlisi ile turlayıp, konuşup dertleşirler, Selim Bey stres atar.

Ekran Alıntısı.PNG 32.19

Öte yandan, Ender hanım kocası ile baş başa yemek ayarlar, onu rahatlatmak için bir plan yapar. Evden herkesi gönderir, havuz başında mükellef bir masa hazırlatır.

Hale, Ada ile bir yerde çay içerken konuşurlar. Hale, Ada’yı Mira’ya karşı kışkırtır.  Orkun ile ortağı Reyhan Hanım iş konusunda tartışırlar. Reyhan Hanım kimsenin hakkı yenmeyecek, herkesin hakkı verilecek der ve Orkun’a sert çıkar.

Ekran Alıntısı.PNG 32.21

Giray, Orkun’a şantiyenin güvenlik kamerası kayıtlarından Yaman’ın şantiyeye giriş kayıtlarını verir. Orkun’un eline Yaman’ı suçlamak için büyük bir fırsat geçmiştir. Bu Yaman’ı oldukça zor duruma sokacaktır.

Beren, ablasının cebinde konulan notu bulur. Notta, “Daha fazla beklemeyeceğiz. Kavuşmamız çok yakında” yazıyordur. Mira önce Yaman yazdı zanneder çok sevinir. Tan’ın yazdığının farkında değildir.

Yaman ile Mira Kenan’ın annesinden aldığı eşyaları taşırlar. Ada, Yaman’a hadi gelin bekliyorum deyince, Mira, bu kız da fazla havalandı Asım Beyin kızı olunca diyerek Yaman’a gene sitem eder.

Ekran Alıntısı.PNG 32.12

Yaman, özledim seni deyip çeker kucağına öper. Mira, sen o notu niye bıraktın diye sorar. Yaman notu görünce Tan’dan geldiğini hemen anlar.  Yaman, ben yazmadım ama, yazmış olmamı ister miydin? Mira, sen çok fenasın.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Turunç Nadir, lokantaya gelir. Kenan yerimiz yok deyince, Eylül tanır, Faruk Beye götürür. Kolunu askıya almıştır. Mira da gelir, tekrar özür diler. Nadir Beyin gözü Yaman ile Kenan’dadır. Yaman gelir kendini tanıtır. Lokantada misafir edilir, izet-i ikram görür. Nadir Bey Yaman ile Tozludere ilgili görüşür.

Ekran Alıntısı.PNG 32.26

Orkun Yaman’ların masasına gelir, sen dün Tozludere’de miydin? Sen mi anlatırsın ben mi göstereyim. Açar telefondan görüntüleri, koyar masaya. Vekaleti çalmışsın. Yaman, çalmadım aldım. Orkun, hırsızlık bu der. Turunç Nadir, Orkun’un şoförü Hasan’ı tanır. Adamını arar, paketleyip arabasına attırır. Orkun Hasan’ı arar telefonuna cevap alamaz. Turunç Nadir, seni gökte ararken yerde buldum, der.

Yaman, Mira, Mert ve Eylül eve gelirler. Mert, bahçede kurulu sofrayı görünce kalan yemeklere sarılır.

Ekran Alıntısı.PNG 32.27

Sude Hanım, evde sıkılmıştır. O gece alır safari’yi lokantaya gelir. Kenan Sude Hanımı görünce şaşırır. Safari’nin dolaşmak için burayı seçmesi deyince Sude her zaman dolaştığımız yerler. Sude, sen ne itici adamsın deyince, Kenan gitme der ve çeker kolundan ihtirasla öper. Sude Hanım da ziyadesiyle bu öpücüklere cevap verir.

Ada, Orkun’a sil şu görüntüleri dese de silmez. Onlar da eve gelirler. Orkun, Selim Bey diye bağırır. Yaman git buradan dese de gitmez. Mert, Orkun’un Yaman’a Selim Beyin evlatlığı demesini çok kızar. Müdahale eder, Orkun da Mert’i havuza iter.

Ekran Alıntısı.PNG 32.28

O sırada Yaman Orkun’un yakasından yapışır. İkisi birden havuza düşerler. Havuzda çılgınca bir boğuşma başlar. O sırada muzip Beren de Ada’yı havuza iter. Tam bir curcuna olur. Ada, saatim ıslandı. Yaman, cebindeki not kağıdının ıslanmasını bozulur.  Allah kahretsin diye bağırır. O sırada Selim Bey ile Ender Hanım da gelir. Yaman o kağıtta parmak izi var diye saklamıştı. Orkun’un cep telefondaki görüntüler gitti mi bilmiyoruz.

Ekran Alıntısı.PNG 32.30

Tan hastaneden kaçar, çöp arabasının arkasına atlar gider ve 32.bölüm burada sona erer.

Ay Yapım bu güzel dizisi Medcezir’de psikopat Tan, gene Mira’nın başına musallat olacak. Turunç Nadir Hasan’a ne yapacak? Yaman ile Kenan’dan ne gibi bir intikam alacak? Selim Bey hala katili bulamadı, katil kim? Önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller dizifilm.com ve diziden tarafımdan alınmıştır

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir