Bir zamanların fenomen dizisi “Adını Feriha Koydum” tekrar başlıyor!

TV Programları

maxresdefault

Show Tv’de 14 Ocak 2011’de ilk bölümü ekranlara gelen, aldığı reytinglerle ekranlarda fırtınalar koparan, Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın başrollerde oynadığı Adını Feriha Koydum dizisi ekranlara dönüyor. Evet, yanlış okumadınız; TV2 kanalı sevilen dizi Adını Feriha Koydum’un tekrar bölümlerini yayınlama kararı aldı. Bu haber, Hazal – Çağatay hayranlarını çok sevindirecektir.

2011 ve 2012 yıllarında iki sezon oynayan dizi 67 bölüm oynamış ve çok sevilmişti. Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya ekranlarda Feriha – Emir aşkından çok etkilenmiş, dizinin fenomeni olmuşlardır.

11295-adini-feriha-koydum

Hazal Kaya bir yanlış anlaşma yüzünden (Son Yaz Balkanlar 1912) yeni bir dizi için söz vermiş, 2012 Haziran ayında diziden ayılmış ve 67.bölümde öldürülmüştü.

feriha-yi-bekleyen-son-2395387

Dizinin fanları bitmesini istemeseler de Med Yapım – Barış Yöş diziyi sona erdirmişti. Hazal Kaya’nın ayrılması ile Barış Kılıç ve Ceyda Ateş de diziden ayrılmıştır. Çağatay Ulusoy, 3.sezonda diziyi tek başına üstlenmiş, dizi Emir’in Feriha’nın yasını tuttuğu 4 bölüm devam etmiş, daha sonra da Emir’in Yolu olarak 8 bölüm daha devam etmiştir.

Dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Sırma Yanık yazmış, dizi sonraki yıllarda bölük börçük tekrarı Show Tv’de ekranlara gelmişti.

adini-feriha-koydum-tv2

Dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’dan başka; Vahide Gördüm (Perçin), Metin Çekmez, Deniz Uğur, Yusuf Akgün, Ceyda Ateş, Barış Kılıç, Sedef Şahin, Melih Selçuk, Ayşegül Uygurer, Ahu Sungur, Murat Onuk, Neşem Akhan ve Ayşegül İşsever yer almıştı.

Haber TV2’nin resmi sosyal medya hesaplarından da duyurdu. Buna göre Çağatay Ulusoy ve Hazal kaya’nın başrollerini paylaştığı dizinin tekrar bölümleri 12 Ekim Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 15: 30’da TV2 ekranlarında olacak!

Adını Feriha Koydum, ülkemizde yayınlandığı günden bu yana dünyanın 18 ülke televizyonlarında yayınlanmış, çok sevilmiştir. Çağatay Ulusoy ve Hazal kaya fanları bu ülkelerde çığ gibi artmıştır. Artık onlar birer Dünya sanatçısıdır.

Dizinin Fragmanı:

https://youtu.be/P1L57MuuRvg?t=6

Bu dizi tekrar seyredilir. Seyredenler o günleri yaşamak, seyretmeyenler ise güzel bir yapım seyretmek için…

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir