Bana Sevmeyi Anlat / Leyla ile Alper tehlikede!

TV Programları

 bsa-4-1

LEYLA İLE ALPER TEHLİKEDE!

Bana Sevmeyi Anlat’ta bu akşam; Haşmet’ten köşe bucak kaçan Leyla’yı yeni bölümde Alper bir kez daha kurtarmayı başarabilecek mi?

Ay Yapım imzalı, Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın rol aldığı “Bana Sevmeyi Anlat”ta bu akşam heyecan doruğa çıkıyor. Alper’in en yakın arkadaşı aynı zamanda Haşmet’in sağ kolu olan Engin’in, Leyla ve Alper’i bir arada yakalaması seyri değiştiriyor. Haşmet’ten kaçan Leyla’nın çıktığı tehlikeli yolculuğa eşlik eden Alper, Leyla için geri dönülmesi zor yeni kararlar alıyor.

LEYLA VE ALPER DERT ORTAĞI!

bana-sevmeyi-anlat-3-bolum-12

Alper’in çocukluk arkadaşı Engin’le arasında yaşanacak gerginlik Leyla ve Alper’in yakınlaşmasına neden olacak. Kızı ve iki yeğeni ile birlikte yaşayan ve eşi Berna’nın komada olmasından dolayı zorlu bir dönemden geçen Alper’in sakin limanı Leyla olacak. Leyla, her derdini çözmek için koşan Alper’in adeta dert ortağı olacak. Yeni bölümde Leyla acaba Haşmet’i neden terk ettiğini Alper’e anlatabilecek mi?

bsa-4-3

Mesude Eraslan’ın yönetmenliğini, Deniz Akçay’ın senaristliğini üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat Cuma günü saat 20:00’da FOX’ta!

 

4.BÖLÜM FRAGMAN: https://www.youtube.com/watch?v=croRIoK5ae8

 Sevilen dizi bu akşam Fox Tv ekranlarında…

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller Persona Basın Bülteni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir