Ay Yapım’dan (Newsletter) Haftanın Haber Bülteni!

TV Programları

cats-aya-yapim

Ay Yapım yeni yapım ve dizlerinin tanıtımını yer verdiği yeni bültenini yayınladı. Yeni dizilerini, dizi çalışmaları ve film yapımları hakkında tanıtım ve bilgi niteliğinde söz konusu bültende yer vermektedir.

Bayram öncesi de böyle bir bülten çıkarmıştı. Okuyucular tarafından çok beğenildi.

Mail kutuma gelen yeni bülteni de sizlerle paylaşıyorum.

 

İŞTE O BÜLTEN:

 

AY YAPIM’DAN BÜYÜK SÜRPRİZ!

KÜRK MANTOLU MADONNA FİLM OLUYOR

Ay Yapım, Sabahattin Ali’nin ülkemizde ve dünyada çok satan unutulmaz eseri “Kürk Mantolu Madonna”nin yapım haklarını satın aldı. Sinema filmi olarak planlanan projenin senaryo çalışmaları, Ece Yörenç tarafından yürütülüyor.

İÇERDE PAZARTESİYE DAMGA VURDU

Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli,Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu’nun rol aldığı İÇERDE Show TV’de başladı

TÜRKİYE PAZARTESİ GÜNÜ SOSYAL MEDYADA İÇERDE’Yİ KONUŞTU!

İlk bölümüyle dün akşam Show TV ekranlarından izleyiciyle buluşan İçerde sosyal medyayı salladı.  #Bu akşam İçerdeyiz etiketiyle yayın öncesi TT listesine giren dizi yayın sırasında #İçerde, #Çağatay, #Aras Bulut İynemli etiketleriyle sosyal medya mecrası Twitter’da Dünya ve Türkiye sıralamasında uzun saatler ilk sırada yerini korudu. Ekran başındakilerin övgü dolu yorumlarda bulunduğu diziye yaklaşık 100 bin tweet  atılarak rekor kırdı.

İçerde’nin yönetmenliğini; Ezel, Son ve Karadayı gibi unutulmaz yapımların yönetmeni olan Uluç Bayraktar üstlenirken dizinin senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

2. Bölüm Fragmanı

 

İÇERDE’NİN KAHRAMANLARI ÇİZGİ ROMAN KARAKTERİ GİBİ

İçerde’de rol alan Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu ve Nihal Koldaş’ın dizi için  çekilen fotoğraflarından afişler tasarlandı. İçerde dizisinin çarpıcı ve heyecanlı dünyasına uygun olarak, illüstrasyon yoluyla yapılan afişler en az dizi kadar dikkat çekti. Ödüllü illüstratör Hüseyin Sandık tarafından tasarlanan illüstrasyon afişler, karakterler hakkında da ipuçları taşıyor.

HASRET BİTİYOR!

KARA SEVDA BAŞLIYOR!

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın büyük bir merakla beklenen yeni sezonunun ilk bölümü 21 Eylül Çarşamba günü Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

İkinci sezonu heyecanla beklenen dizinin yeni bölümlerinde; Kemal ve Nihan’ın birbirlerine duydukları büyük aşk  en önemli, en sert sınavını verecek.

Dizinin yeni sezon bölümlerinde Kemal ve Nihan’ın büyük aşkları zorlu bir süreçten geçecek. Kara Sevdalılar yeni sezonda düşman aşıklara dönüşecek. Yeni bölümlerde ekrana gelecek bu dönüşümleri dizinin oyuncularına sorduk.

Burak ÖZÇİVİT (Kemal)

 

İlk sezon seyirci için olmasa da aslında bizim için girişti. Asıl Kara Sevda şimdi başlıyor. Ekran başındakiler ikinci sezonda, yaşadıklarının ardından değişen Kemal’i izleyecekler.  Eskiden bildiğimiz adaletli, sevecen, anlayışlı bir Kemal vardı şimdi  artık değişiyor, işi kuralına göre oynayacak.Kara Sevda aslında yeni başlıyor.

Neslihan Atagül (Nihan)

 

Kara Sevda’nın yeni sezonunda neredeyse tüm karakterler dönüşüme girdi. Nihan, Kemal, Emir’in yaşayacağı dönüşüm izleyenleri çok şaşırtacak. Nihan çok grisi olmayan bir karakterdi yeni sezonda artık grisi de olacak diyebilirim.

Kaan Urgancıoğlu (Emir)

Yeni sezona yeniliklerle giriyoruz. Bizi ve izleyicileri geçen sezondan daha heyecanlı bir sezon bekliyor. İkinci sezon için dönüşüm demek daha doğru olabilir. Aynı Emir Kozcuoğlu’nu izlemeyeceğinize dair ipucu verebilirim.

AY’DAN DÜNYAYA

¿Qué culpa tiene Fatmagül?

Ay Yapım’ın Efsane dizilerinden “Fatmagül’ün Suçu Ne?” uzun süredir Şili’de yayınlanıyor. ¿Qué culpa tiene Fatmagül? adıyla yayınlanan dizinin dublajlı halini hiç izlediniz mi?

TARIK AKAN’I SAYGIYLA ANIYORUZ

İşte Ay Yapım’ın bu hafta çıkarttığı bülten aynen böyle… Güzel bir çalışma değil mi?

Emeği geçenlerin eline sağlık diyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

1 thought on “Ay Yapım’dan (Newsletter) Haftanın Haber Bülteni!

  1. It is the best time to make some plans for the long run and it’s time to
    be happy. I have read this submit and if I could I desire to counsel you few interesting things or
    tips. Perhaps you could write subsequent articles
    regarding this article. I want to read even more issues about it! http://Bing.net/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir