Kurtlar Vadisi Pusu; Kanal belli değil, Transferlere devam!

TV Programları

 

kurtlar_vadisi_pusu

Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu sezon hangi kanalda yayınlanacağı hala ortaya çıkmış değil. Geçtiğimiz Temmuz sonlarında çıkan bir haberde önümüzdeki sezon Vadi’nin yayınlanmayacağı Pana Film – Necati Şaşmaz açıklanmıştı. Diziye bir yıl ara vereceğini, bu arada sinema filmi çekeceğini duyurmuştu. Geçen hafta çıkan bir duyuma göre kanal arayışına devam edildiği, Ocak ayında tekrar yayına gireceği söylendi.

Pana Film bu arada boş durmuyor, oyuncu kadrosuna yeni isimlerle takviye yapıyor. Memati’nin diziden ayrılması ile Gürkan Uygun’un boşluğu bir türlü doldurulamamıştı. Bunun bilincinde olan yapımcı, güçlü bir ismi diziye kattığı yazıldı. Bir dönem Arka Sokaklar dizisinde oynayan deneyimli oyuncu Uğur Pektaş ile anlaşma sağıldığı söyleniyor.

UĞUR PEKTAŞ kimdir?

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. Anne – babası 13 yaşındayken boşandı. Yoga, Aikido ve Tai Chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü’nde okudu. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı var.

fft16_mf2515596

Kanal D ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisinde oynadı. 19 Haziran 2008’de kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlenmiştir. Murathan isminde bir oğulları olmuştur. Arka Sokaklar dizisinden Gamze Özçelik ile beraber ayrılmış, daha sonra tekrar 10. sezonda yeniden ekibe geri dönmüştür.

Kurtlar Vadisi Pusu; Yeni Sezon Ne Zaman?

Daha önce Pana film Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 2016-2017 yeni sezonunda ekranlarda olmayacağı açıklamasının ardından Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile ilgili tüm çalışmalara ara verilmişti. Pana Film, Twitter sayfasından bir duyuru yayınladı.

cp6hckww8aaquvx

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile ilgili ajanslara yeni bir haber düştü. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi set ekibi ekim ayında Kurtlar Vadisi Darbe filmi çekimlerine başlayacak. Kurtlar Vadisi Darbe filminin çekimlerinin ise aralık ayında bitmesi planlanıyor. Kurtlar Vadisi Darbe filminin ardından ise Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonu ile yeni kanalında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni sezon senaryo çalışmaları ve oyuncu seçimi çalışmaları ise yeniden başladı. Bu çerçevede Uğur Pektaş ile anlaşma sağlandı. Bu durumda Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 2017-2018 yeni sezonunu beklemeden 2017 yılın başında da başlamasına kesin gözü ile bakılıyor. Kanal D ile görüşmeler sürüyor. Bir habere göre de Show Tv ile yakın temasta…

Uğur Pektaş’ın Memati’nin yerine doldurur mu bilemem! Ama diziye güç katacağı kesin.

Kurtlar Vadisi Pusu; 14. Sezon, 301 bölüm bakalım hangi kanalda izleyeceğiz?

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir