Ay Yapım’dan Haberler (Newsletter) :

TV Programları

cats-ay-yapim

Ay Yapım Bayram öncesi internette resmen gövde gösterisi yaptı ve mini tanıtım gazetesi çıkardı.

İşte başlıkları ve resimleri ile o gazete:

 

AY YAPIM’DAN HABERLER

BABA – OĞUL OLDULAR !!!

Ay Yapım’ın yeni projesinde Kerem Bürsin ve Gürkan Uygun baba oğulu canlandıracak. “Bu Şehir Arkandan Gelecek” isimli dizinin hazırlık çalışmaları sürüyor.

İŞTE ‘CESUR VE GÜZEL’ !

Ay Yapım imzalı “Cesur ve Güzel” in başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Star TV’nin yayınlanan yeni sezon tanıtım filmiyle ilk kez bir arada ekrana geldi. Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı Cesur ve Güzel adlı diziyle ekranlara geri dönecek olan ikilinin ilk karesi sosyal medyada bomba etkisi yarattı. İkiliyi ‘rüya çift’ olarak yorumlayan izleyenler dizinin yayını için sabırsızlandıklarını dile getirdiler.

 

19 EYLÜL’DE İÇERDE’YİZ!

“İÇERDE” 19 EYLÜL PAZARTESİ SHOW TV EKRANLARINDA

Ay Yapım imzalı, güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle sezonun en iddialı yapımı olan “İçerde”den nefes kesen yeni tanıtım Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. Çarpıcı görüntüleriyle şimdiden gündem oluşturan İçerde, 19 Eylül’de Show TV’de ekrana gelecek.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın senaristliğini Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun üstlendiği İçerde’nin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

İÇERDE’DEN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR!

BU SEVDA BİTMEZ!

SEUL ULUSLARARASI DRAMA ÖDÜLLERİ’NDE “KARA SEVDA” FIRTINASI

Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen Kara Sevda, Güney Kore’de gerçekleşen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde jüri özel ödülüne layık görüldü. Dünya çapında iddialı rakiplerinin arasında jüri özel ödülüne layık görülen Kara Sevda’nın ödülünü dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ve yönetmeni Hilal Saral aldı.

Uluslararası dizi sektörünün büyük ilgi gösterdiği organizasyonda En İyi Dizi dalında Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Kara Sevda, Türkiye Seul Büyükelçiliği himayesinde gerçekleşen özel gösterimiyle Koreli izleyicilerle biraraya geldi.

 

KARA SEVDA’NIN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

 

Kara Sevda’nın büyük bir merakla beklenen yeni sezonunun ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 21 Eylül Çarşamba günü Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

İkinci sezonu heyecanla beklenen dizinin yeni bölümlerinde; Kemal ve Nihan’ın birbirlerine duydukları büyük aşk en önemli ve en sert sınavını verecek.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz’ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda yeni sezon bölümleriyle 21 Eylül’de Star TV’de…

BANA SEVMEYİ ANLAT

3. BÖLÜMÜYLE EKRANDA!

“Bana Sevmeyi Anlat” Cuma Akşamlarının Vazgeçilmezi Oldu

Ay Yapım imzalı, Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert’in başrollerini paylaştığı “Bana Sevmeyi Anlat” yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyenlerin gönlüne taht kurdu. İkinci bölümüyle ratingini yaklaşık iki katına çıkaran Bana Sevmeyi Anlat, FOX’ta ekrana gelen 3. bölümüyle de tüm kategorilerde birinci oldu.Dizinin sosyal medyada da çok konuşulan son bölümünde birbirlerini tanımaya başlayan Alper (Kadir Doğulu) ve Leyla’nın (Seda Bakan) yakınlaşmaları ekrana geldi.

AY YAPIM’DAN AL HABERİ

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni projelerine dair ilk bilgiler çok yakında burada olacak! Bizi takipte kalın!

İYİ BAYRAMLAR !

 Ben de bu vesile ile buradan bütün okuyucularıma şimdiden iyi bayramlar, gönüllerince bayram günleri diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir