Bana Sevmeyi Anlat / Kadir Doğulu’nun kızı oldu!

TV Programları

2-2

Ay Yapım imzalı, Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ‘ın rol aldığı ‘Bana Sevmeyi Anlat’ ilk bölümüyle izleyenlerin gönlüne taht kurdu. Dizide Doğulu’nun canlandırdığı Alper’in kızı Çiçek’le olan büyüleyici ilişkisi büyük beğeni topladı.

Kadir Doğulu ve Çiçek karakterini canlandıran çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer tanıştıkları andan itibaren adeta baba-kız gibi oldular. Doğulu, set aralarında zamanını Lavinya ile oyun oynayarak geçiriyor. 5 yaşında olan Ünlüer’in dizide sergilediği performans ise izleyenleri hayran bıraktı.

 

2-1

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

LEYLA BEBEĞİNE KAVUŞACAK MI?

Bana Sevmeyi Anlat’ın 2 Eylül Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde; Haşmet’in karanlık yüzüyle düğün günü tanışan Leyla kaçarak sürpriz bir şekilde Alper’in arabasına binmek zorunda kalmıştı.

Yeni bölümde öfke krizi geçiren Haşmet, kayıp olan Leyla’nın peşine düşecek.

Alper’in evine sığınmak zorunda kalan Leyla’ nın tek amacı ise bebeği Rüzgar’a kavuşmak olacak.

1-1

Yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın, senaristliğini Deniz Akçay’ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat ikinci bölümüyle 2 Eylül Cuma günü FOX’ta ekrana geldi.

BANA SEVMEYİ ANLAT CUMA’NIN BİRİNCİSİ!

Geçtiğimiz akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat, tüm kategorilerde 2 Eylül Cuma gününün en çok izlenen programı oldu. Heyecanlı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan ve ilk bölüm ratingini ikiye katlayan dizi, sosyal medyada da paylaşım rekoru kırarak Türkiye gündemine girdi.

2-3

Ay Yapım’ın yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yaptığı, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert’in paylaştıkları dizisi Bana Sevmeyi Anlat, Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümü ile günün en çok izlenen programı oldu. Total’de 5.76 ratingle ilk bölüm ratingini neredeyse ikiye katlayan dizi, sosyal medyada da paylaşım rekoru kırarak günün en çok konuşulan dizisi oldu.

2-4

Kendi düğününden kaçarken yolu Alper’le kesişen Leyla’nın heyecanına ortak olan izleyiciler ikinci bölümü nefeslerini tutarak izledi. Leyla’nın kaçışıyla çılgına dönen Haşmet’in korkutucu öfkesini ensesinde hisseden Hakverdi, Leyla’nın peşine düştü. Leyla’nın çaresizliği karşısında kayıtsız kalamayan Alper’in Leyla’yı ve bebeğini kendi evine götürmesiyle ikili arasında yeni bir ilişkinin tohumları atıldı. İzleyicilerin birbirlerine çok yakıştırdıkları Kadir Doğulu ve Seda Bakan’ın canlandırdığı karakterlerin önümüzdeki hafta neler yaşayacakları merakla bekleniyor.

3.BÖLÜM FRAGMANI :

https://www.youtube.com/watch?v=8UVyfHGcxjU

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller, Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir