Los Angeles’teki Ulusoy – Tatlıtuğ arkadaşlığı Marmaris’te teknede devam etti!

Magazin

57bc33a60f2544294c6e9693 x

Geçtiğimiz hafta Çağatay Ulusoy yeni dizisi ‘İçerde’nin tanıtım çekimlerinden sonra soluğu Marmaris’te aldı ve Kıvanç Tatlıtuğ’un teknede misafiri oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile çıktığı tekne turunda Çağatay Ulusoy’u da misafir etti. Ay Yapım’ın anlaşmalı iki jön oyuncusu arasındaki bu dostluk, Ulusoy’un Los Angeles’te kaldığı geçen Mayıs ayınında kendisini göstermişti. İki yakışıklı oyuncu Los Angeles sokaklarında dolaşmışlar, sonra da bir mekanda oturup keyifli sohbet yapmışlardı.

Los Angeles sokaklarında birlikte dolaşmışlar ve sohbet etmişlerdi. Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile çıktığı Amerika tatilinde, Los Angeles’te Çağatay Ulusoy ile buluşmuşlar ve bu buluşma sosyal medyada yer almıştı.

Cj8k0yHWsAApCPZ

Bu defa Tatlıtuğ da Çağatay’ı Marmaris tekne turunda misafir etti. İki oyuncu arkadaş birlikte mavi sularda yelken açtılar. Marmaris koylarında dolaştıktan sonra Yunanistan’ın Simi Adası’na doğru yola çıktılar.

İşte o tekne turundan görüntüler:

CqmzLVCWAAAnDoa

CqmzLUJWYAAgEI8

CqmqLdHWEAE3j1D

İki gün boyuncu yeni dizisi için moral depolayan Çağatay Ulusoy, Marmaris dönüşü hızla yeni dizisi ‘İçerde’nin birinci bölümünün çekimlerine başladı.

İçerde dizisi önceki akşam ilk tanıtım fragmanı da, Show Tv ekranlarında seyircisi ile buluştu.

Eylül ayından itibaren Show Tv ekranlarında Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin birlikte oynadıkları polisiye dizide, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini izleyeceğiz.

Çağatay Ulusoy; denizi, yüzmeyi, dalmayı ve tekne ile dolaşmayı çok seviyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile yaptığı bu kısa tatilin hikayesi de böyle… Dostluk ve arkadaşlık…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir