Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi “İçerde” Show’da!

TV Programları

 

CquQRIsWIAEgeQG

Show TV’nin nefes kesen senaryosu ile yeni sezona damgasını vuracak dizisi “İçerde”nin ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor’un yer aldığı, usta yönetmen Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği “İçerde”nin senaryosunu ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği Sarp karakteri polis okulunu birincilikle bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlıyor. Sarp’ın yıllar önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mete’de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mete hayatında giren küçük kız Bensu Soral yani dizideki ismi Melek’in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis okuluna girmiştir.
Sarp ve Umut’un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları en büyük trajedi olmuştur. Babalarının hapse atılmasından sonra Umut’un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz buluşmuştur.
Polis Akademisi’nin mezuniyet töreni gelip çattığında Sarp’ın hocası Yusuf Kaya Sarp’ın babasının kirli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp hocasına törende silah çeker ve hapse girer. Sarp’ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mete’ye yardım eli uzatan Melek’ten başkası değildir.

Sarp’ın hapse girmesiyle ikinci planda kalan Mete artık göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü adamların en güvendiği isim bir köstebek haline gelmiştir. Mete ve Sarp arasındaki çekişme hem aşk hemde aksiyon bazında süregelecektir.

Dün akşam Show Tv ekranlarına gelen fragman bize bazı ip uçları verdi. Sarp ve Umut’un babaları bir takım kirli işlerden hapse girmiştir. Anneleri Füsun Hanım işlettiği mahalle lokantasından kazandığı para ile geçimlerini sağlar. Sarp ve umut annelerinin ellerine sürüp verdiği salçalı ekmekle sokaklarda koşarlar.

Ekran AlıntısıİÇERDE.FRG.1

Birbirlerini kovalayarak büyürler. Mutlu bir çocuklukları vardır.

Ekran AlıntısıİÇ.FRG.2

Daha sonra polis olarak birbirlerini kovaladıklarını gördük.

Ekran AlıntısıİÇ.FR.4

Ve silahları birbirlerine doğrulttuklarını şahit olduk.

Ekran AlıntısıİÇ.FRG.5

Küçük Umut kaçırılır. Yıllar geçer Sarp Polis Akademisi’ne girer. Tesadüfe bakın ki, Umut da ismi değiştirilmiş Mete olarak aynı okulda okumaktadır. Cabbar bir avukat olan Melek’in himayesindedir. Sarp okulu birincilikle bitirir, mezuniyet töreninde konuşmasını yapar ve yaş kütüğüne çiviyi çakar. İki kardeş biri okul birincisi, Mete ikincidir. Ve kardeş oldukları ortaya çıkar.

CqOW2yxWEAA7nIe

Çağatay Ulusoy, oyunculuk uğruna öne sakalını kısalttı. Fragman çekimlerinden sonra sakalını mezuniyet töreni için tamamen kesti.

cats cu + cu

Çağatay Ulusoy, 5 yıl önce 14 Ocak 2011 yılında ilk dizisi Adını Feriha Koydum ile şöhret basamaklarını Show Tv’de tırmanmaya başlamıştı. Şimdi de usta oyuncu olarak onu yeni dizisi “İçerde”de cabbar, gözü pek bir bir polis olarak seyredeceğiz. Aşkları, macera dolu yaşantıları ile iki kardeşin hikayesini izleyeceğiz.

Keyifli Seyirler.

İşte ilk tanıtım Fragmanı:

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir