Benim Hala Umudum Var / Rüzgar’ın itirafı, Haftaya Final.

TV Programları

 

Kategori
TV Programları
Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Fox Tv.in aşk ve macera dizisi “Benim Hala Umudum Var” reytinglere kurban ediliyor, haftaya 33.bölümde final yapılıyor. Fox Tv.e geçtiğinden bu yana reytingleri kötü olan dizimiz, sanki final yapmasın dercesine reytinglerinde iyileşme oldu. AB’de 13 basamak yükselerek, 11.ci sırada, Total’de 6 basamak yükselerek 19.cu sırada yer aldı. Ama çok geç kalem kırıldı bir defa, haftaya 33.cü bölüm final dendi.

Geçen bölümde bar önünde Yelda yüzünden hata kurşunu ile yaralanan Zeliha anne hastaneye kaldırıldı. Neyse ki ucuz atlattı. Zafer, pişmanlığı nedeniyle kahroldu.

Umut, annesi Zeliha hanımın yaralandığını Selda’dan öğrenir. Doğruca hastaneye koşar, Ozan de onunla gelir. Umut, Selda yüzünden bu hale düşmesini çok sinirlenir. Zeliha Hanım, Yelda için kaygılanır, ne halin varsa gör diyemem, der.

Hakan basına bir demeç verir, soruları cevaplandırır. Umut Hanım ile anlaşarak ayrıldık, Umut hala benimle sözleşmesi var, der.

Bar sahibi Cihan, Yelda’yı koruması altına alır, ilaç verir. Ama niyeti pekiyi değildir. Cihan, Yelda’nın gözünü boyamış, sanki koruması altına almıştır.

Musa, kahvedeki çırağından Yelda yüzünden, Zeliha annenin vurulduğunu öğrenir. Hapishanede çılgına döner. Hapisten kaçmanın bir yolunu arar, ancak yaralanma nedeniyle hastaneye gidebileceğini, oradan kaçabileceği çaycı söyler.

Zeliha ölümden döner, biraz iyileşir eve çıkartılır. Umut, işim var der ve evden çıkar. Televizyonlarda Umut Özen eski eşine mi dönüyor diye haberler, çıkar. Hakan, bütün hızıyla işlerine sarılmıştır.

Umut Ozan ile Yelda’nın çalıştığı bara gider, annem senin yüzünden bu hale geldi deyip, suratına bir tokat patlatır. Aralarında kavga çıkar.

Hakan, Umut’un önünü keser konuşacaklarım var diyerek arabaya bindirir. Umut, istemeyerek de olsa arabaya biner. Hakan çılgınca araba kullanır, Umut yavaşla dese de durmaz. Umut arabadan atlamak ister. Arabayı deniz kıyısına çeker, neyi neden yaptığını tek tek Umut’a anlatmaya çalışır. Kardeşim Rüzgar’ın hayatına da girdin, onu kendini sevdirdin. Bütün bunları sana aşık olduğum için yaptım, içindeki bütün kini ve hırsı kusar, bundan sonra benden her şeyi bekleyin der ve çeker gider.

Fotoğraf: Kelimeler anlamsız bu cümlelerden sonra artık ... :( <3

Mete eski karısı Asude ile bir şeyler çevirmektedir. Evdeki sevgilisi durumu fark eder, onu takip eder, peşine takılır.

Ozan babası ile görüşür, dün eve niçin gelmediğini sorar. Umut ile tekrar bir arada neden olduğunu anlatır.

Mete, elinde bir demet çiçekle Asude’nin bürosuna gider. Peşinden sevgilisi de gelir, Mete ile kavga ederler. Asude ne haliniz varsa aranızda halledin, bürosundan kovalar. Mete, Asude’nin yapımcı olacağını duymuş, onu yakın takibe almıştır.

Umut, Rüzgar’ın okuluna gidip, ona yardım etmek ister. Ozan, arada kalır. Ozan, kimseye görünmeden git ve Hakan ile bir arada görünmesi şartıyla kabul eder.

Zafer karısı Zeliha’nın üstüne düşer. Fırından taze poğaça alır, çay ile kendi elleriyle ikram eder. Yelda’yı bu işten kurtaracağını söyler. Bara gider, içeri alınmaz. Yelda dışarı çıkar, babası ile konuşur, benimle uğraşma sen kaybedersin diyerek ağır konuşur. Cihan güçlü olacaksın diyerek, Yelda’ya gaz verir. Korumalar Zafer’i hırpalar. Zafer, yaralı olarak eve döner.

Musa, hapishane çaycısını ayarlar tornavida ile karın boşluğundan kendisini yaralatır. Çaycı önce yapmam dese de, Musa’nın ısrarıyla tornavidayı saplar.

Ragıp Bey, eski metresi ile yemektedir. Ozan da o lokantaya gelir. Babasına sen annemin yasını ne güzel tutuyorsun diyerek, babasına serzenişte bulunur. Ragıp Bey, bu zor dönemi atlatmak için yardımcı oluyor, der. Ozan, çok kızar, kalkar gider.

Umut, Ozan’ı arar, sesin çok gergin ne oldu, der. Ozan annemi çok özledim diyerek, gözyaşlarını tutamaz.

Umut, Rüzgar’a gider, konuşmak ister. Rüzgar benimle değil ağabeyimle konuş, der. Umut, benim ağabeyine evet demem hataydı. Ağabeyin bana düşman olabilir, ama ben seni kardeşim olarak gördüm, eğer istersen senin hayatında kalmak isterim. Rüzgar, kahrolur, ben hatanın en büyüğünü yaptım, Emel teyzeye çarpan bendim. Emel teyzeyi ben öldürdüm. Umut, şaşkınlıktan ne söyleyeceğini bilemez. Bölüm de burada biter.

Gold Film’in bu güzel yapımı keşke devam edebilseydi. Gizem Karaca (umut), Berk Oktay (Hakan) ve Şükrü Özyıldız (Ozan) iyi bir üçlü oluşturmuşlardı.

Haftaya Salı akşamı 33.bölüm final, bakalım ne gibi sürprizler bizleri bekliyor, oturup hep birlikte göreceğiz.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir