“Bodrum Masalı” Kanal D’den dev bir gençlik dizisi!

TV Programları

5775194d04207c22d4e74557

Kanal D’nin 18 Ağustos Perşembe akşamı başlayacak dizisi Bodrum Masalı, güçlü senaryosu ve zengin oyuncu kadrosuyla yeni favoriniz olmaya aday gibi gözüküyor. Yapımcılığını TMC – Erol Avcı üstleniyor. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme alıyor.

Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe’nin paylaştıkları dizisinin tün kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şöyle:

Gelin hep birlikte, dizinin karakterlerini tanıyalım!

timuçin esen Şevval Sam murat aygen

Timuçin Esen (Faryalı)           Şevval Sam (Yıldız)                  Murat Aygen (Evren)

alperen duymaz hilmicem intepe dilan çiçek deniz

Alperen Duymaz (Ateş)         Hilmicem İntepe (Kelebek)     Dilan Çiçek Deniz (Su)

toprak sağlam serhan onat bora cengiz

Toprak Sağlam (Gözde)          Serhan Onat (Uzay)                  Bora Cengiz (Cenk)

ezgi şenler serel yereli zehra yılmaz

Ezgi Şenler (Aslı)                     Serel Yereli (Alara)                   Zehra Yılmaz (Rana)

 

Bodrum Masalı’nın Hikayesi:

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul’da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum’da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren’in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

57a309e286857617b8fb6c37

Ailenin elinde avucunda Bodrum’da Yıldız’ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

576cfdde49678318c0162c74

Ne var ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız’ın hayatları boyunca adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı adıyla tanınan kişi Yıldız’ın Evren’den önceki sevgilisidir. Evren’e kalırsa Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız’ın ise Evinin tam karşısına taşınan kocasının bodrumdaki sevgilisinden henüz haberi yoktur. Bütün bu sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum’da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir.

576cfde28685761b745114b8

Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel günler yaşadıkları Bodrum’dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.

57a6e2afa781b635dc8b1a98

Milliyet’in haberine göre ‘Bodrum Masalı’ adlı proje ile ekranlara dönecek olan Şevval Sam, “Çok profesyonel bir ekiple çalışıyorum. Onların da desteğiyle setlere yeniden ısındım. Gerçekten heyecanlı bir iş” dedi.

SevvalSam_Booklet-14-740x686

Yıllar sonra anne karakteri ‘Yıldız’ ile izleyici karşısına çıkacağını belirten ünlü sanatçı, “İlk kez 22 sene önce ‘Süper Baba’ dizisinin çekimlerinin yapılacağı gün 39 derece ateşim çıkmıştı. 8 sene sonra yine aynı heyecanı hissediyorum. Gerçekten oyunculuğu özlemişim” ifadelerini kullandı.

Bodrum Masalı,18 Ağustos Perşembe akşamı Saat:20.00’de Kanal D ekranlarında…

Kanal D, güzel bir yapımla 2016 yeni sezonun ilk sezon dizisi ile seyircisi ile buluşuyor.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller, kanald.com.tr/bodrum-masali web sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir