Kurtlar Vadisi Pusu’da şok karar!

TV Programları

 

images

Geçen 15 gün önceki blog yazımızda “Kurtlar Vadisi Pusu” yayıncı kanal bulamıyor diye yazmıştık. Son iki yıldır Kanal D’de yayınlanan dizi, Kanal ile yolları ayırmış, yeni bir kanal arayışına geçmişti. TRT1 dahil bir çok kanal ile görüşen Necati Şaşmaz, dizisi herhangi bir kanal ile anlaşamayınca şok bir karar almış.

Uçankuş’tan alınan habere göre, Show TV, Atv, FOX ve Star TV ile de anlaşma sağlayamayan yapım şirketi Pana Film’in önünde bir tek TRT 1 seçeneğinin olduğu ileri sürülmüştü. Magazin kulislerde dolaşan habere göre; Dizinin başrol oyuncusu ‘Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz, 300 bölümü geride bıraktıkları projeye 2017’ye kadar ara verecek. Bu sırada ekibin boş durmayıp sinema filmi çekeceği ifade ediliyor. Dizinin kaderi de bu 5 – 6 aylık sürede netlik kazanacak.

Bu arada yeni bölümler için hazırlık yapacak. Daha çok derin devlet içindeki ilişkileri gündeme getiriyordu. Ülkemiz şu günlerde askeri darbenin sarsıntılarını yok etmeye çalışıyor. Bu konu da geniş çaplı olarak, yeni bölümlerde gündeme getirilecek, işlenecektir. Bu ara da Pana Film için hazırlık safhası olacaktır. Vadi, Kanal D ekranlarında, 300.bölümde sezon finali yapmıştı.

13413149_1110421312351482_4840057081958262126_n

2017 yeni sezonda yeni bir yayıncı kuruluşla anlaşacak, yepyeni bölümlerle sevenlerinin karşısında olacaktır.

Şayet şu günlerde başka bir gelişme olmaz ise, Kurtlar Vadisi Pusu bir yıl ekranlardan uzak kalacak.

Bu karar hem sevenleri, hem de Pana Film ekibi için hayırlı olsun diyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir